MSI GTX 1080 Coil Whine Durumu

Neden bu kadar sıkıntı ediyorsunuz ki? Gelen üründe de olacak büyük ihtimal. Kartın ömrünü kisaltmiyor. Bobinden geçen akimdan dolayı ses çıkıyor. Tabi işin asıl noktası bobinin dandik olması.

Neden bu kadar sıkıntı ediyorsunuz ki? Gelen üründe de olacak büyük ihtimal. Kartın ömrünü kisaltmiyor. Bobinden geçen akimdan dolayı ses çıkıyor. Tabi işin asıl noktası bobinin dandik olması.
Hocam çıkan ses, kulağınızda kulaklık varken bile duyulabilirse, ki benim bilgisayarım masanın üstünde yanımda, haliyle canınız sıkılıyor.

Niye tam mükemmel olmasın ki? :D

Hocam çıkan ses, kulağınızda kulaklık varken bile duyulabilirse, ki benim bilgisayarım masanın üstünde yanımda, haliyle canınız sıkılıyor.

Niye tam mükemmel olmasın ki? :D
Hocam gelen gideni aratır diye bir laf vardır. Bana göre coil whine pek sorun değil çünkü oyuna girince tam gazda yine karttan ses geliyor. Hani başka sorun çıkar falan diye diyorum yoksa içiniz rahat edene kadar degiseceksiniz büyük ihtimal. Hayırlısı olsun bence sıkıntı etmeyin.

Umarım hocam:). Ayarlar derken hangi ayarlar sona alınıyor?
Oyundaki grafik ayarlarından bahsediyorum. Ne varsa sona alın. Bende GTX 970 den GTX 1070 e geçtim geçen hafta. CS GO da DSR ile 5K ya alınca susuyor. :D

Ya da VYSYNC açıyorum. Ama kasanın kapağı kapalıyken ses çıkmıyor. Çok yakından dinlersem anlaşılıyor. Zaten kasa kapağı kapalı kulağımda kulaklıkla oyun oynuyorum.

Yani hocam insan varını yokunu buna veriyor gtx 1080 alıyor sonra kart orda bağırınca zoruna gidiyor haliyle:LOL:. Bilemiyorum ama dediğim gibi bu sorun 10xx serisinde çok daha azmış artık yeni gelen piyango da bana vurursa keserim bilekleri:ROFL:.

Artık Ebrar Bilgisayar fanboyuyum :ROFL:. 6 Eylül'de yolladım kargoyu bugün 8 Eylül'de yenisi geliyor.Kesilikle artık bu firmayı öneriyorum herkese gerçekten hiç sorun çıkarmayıp sürekli destekte kaldılar(y).

Benim 1070 de cw çıkmadı. Eski bilgisayardaki gtx 960i sattık dün. Ekran kartında cw var biliyorduk ama çıkardık yine ses geliyor. Ses anakarttan geliyor sanırım veya güç kaynağı. Bunu da kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı