MSI GTX 1080 Ti Seahawk 1000 TL Custom Sıvı Soğutma Kurmak

Asus anakartlarda farklı bir ibareyle mi yazıyor CPU_FAN1 yoksa ben mi körüm? Bulamıyorum CPU fanını takacağım yeri
IMG_3746.JPG

Şu an tam anlamıyla fail oldum ve belim inanılmaz derecede ağrımaya başladı. Yarın devam edeceğim. Görüntülü yardımcı olacak birisi varsa yarın için çok iyi olur iyi geceler herkese.

Aslında kasanın kullanım kılavuzunda yazması gerekir. Oraya bakın isterseniz.

Ve ya anakartı monte etmeden önce kasa üzerindeki vida yuvalarına vidaları yerleştirip deneme yanılma yoluyla da bulabilirsiniz.

Şu an tam anlamıyla fail oldum ve belim inanılmaz derecede ağrımaya başladı. Yarın devam edeceğim. Görüntülü yardımcı olacak birisi varsa yarın için çok iyi olur iyi geceler herkese.

Bence de en iyisi gündüz gözüyle devam edin. İyi geceler :uyku:

Fotoğrafını atmayı unutmuşum :).
Eki Görüntüle 275950
Kasa tiplerine göre değişiyor o vidalar heralde. Hepsini deneyin hangisi uyumlu olursa onunla monte edin. Bu arada hocam yanlış anlamayın ilk montajınız sanırım. Custom sıvı soğutma montajını yaparken çok dikkatli olun. Sıvıyı koyarken falan. Bir zarar görmesin sistem.

Şu an devam ediyorum montaja.

CPU fanının soketini hala yerleştiremedim soketi çünkü yetişmiyor kablo bana takmamı söylediğiniz sokette CHA_FAN2 yazıyor.

SSD’yi takarken de bir sıkıntı oldu yerleştirecek bir vida bulamadım oraya.
IMG_3748.JPG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı