Asus anakartlarda farklı bir ibareyle mi yazıyor CPU_FAN1 yoksa ben mi körüm? Bulamıyorum CPU fanını takacağım yeriEki Görüntüle 275942
Şu an tam anlamıyla fail oldum ve belim inanılmaz derecede ağrımaya başladı. Yarın devam edeceğim. Görüntülü yardımcı olacak birisi varsa yarın için çok iyi olur iyi geceler herkese.
Kasa tiplerine göre değişiyor o vidalar heralde. Hepsini deneyin hangisi uyumlu olursa onunla monte edin. Bu arada hocam yanlış anlamayın ilk montajınız sanırım. Custom sıvı soğutma montajını yaparken çok dikkatli olun. Sıvıyı koyarken falan. Bir zarar görmesin sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.