MSI GTX 1080 Ti Seahawk 1000 TL Custom Sıvı Soğutma Kurmak

Hexagon vidalardan 4 adet vardı bunları anakartın 4 köşesine taktım geriye kalan boşlukları da 6-32 Screw flat vidalarla doldurdum. Umarım yanlışlık olmamıştır.
IMG_3752.JPG

Elime yüzüme bulaştırdım her şeyi. Videodan izleyerek hallederim ilk montajımı diyordum fakat öyle olmadı. Videolarda atlanan çok fazla detay var. Kasayı bu halde rafa kaldırıyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Eki Görüntüle 275990

CPU fan soketini de taktım fakat baya zorladı, kablo çok gergin şu an.
Eki Görüntüle 275986

Bu işi hiç aceleye getirmenize ve strese girmenize gerek yok. Kolay kolay yanlış yapabileceğiniz birşey yok merak etmeyin.

Anakartın üzerinde "CPU Fan" şeklinde bir port olması gerekir.

IMG_3752.JPG

Bahsettiğim port işaretlediğim yerde de olabilir. Anakartın kullanım kılavuzuna da bakmanızda fayda var.

Bu işi hiç aceleye getirmenize ve strese girmenize gerek yok. Kolay kolay yanlış yapabileceğiniz birşey yok merak etmeyin.

Anakartın üzerinde "CPU Fan" şeklinde bir port olması gerekir.

Eki Görüntüle 276000

Bahsettiğim port işaretlediğim yerde de olabilir. Anakartın kullanım kılavuzuna da bakmanızda fayda var.

Evet kitapçıkta da orada gösteriyor fakat belli bir soketin üstünde yazmıyor sol çaprazında yazıyor CPU_FAN diye.

Bilmiyorum arkadaşlar yani anakartın vidalarını bile doğru taktığımdan emin değilim onu geçtim PSU’yu takmak istedim ama hiçbir H440 buildi yapan insan detaylı anlatmamış kabloları kasananın power kablosunu ledlerini vesaire nereye bağlayacağımı, hangi kablolara ihtiyacım olduğunu çıkartamadım videodan. Son çare vatan bilgisayarı aradım onlar da yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kaldırdım bilgisayarı bilmiyorum ne yapacağımı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı