MSI GTX 760 tabanlı sisteme 1000W güç kaynağı yeterli mi?

Burak Çelik

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, toplayacağım sistem hakkında kafama takılan önemli bir nokta var.

Toplayacağım sistem bileşenleri bunlardır;

Bileşenler bunlardır, sisteme overclock edeceğim için seçtiğim güç kaynağı sisteme yeterli gücü performansı verir mi? Kaliteli bir güç kaynağı mıdır? Bu sisteme alınır mı yoksa daha kalitelisi mi alınmalıdır?

Güç Kaynağı : COOL MASTER SILENT PRO M II 80PLUS 1000W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağının kalitesini merak ediyorum ben. Kaliteli verim verir mi sisteme? Watt değeri ile ilgili bi sorun yok, almışken en iyi, kaliteli bir güç kaynağı almak istiyorum.

Güç kaynağının kalitesini merak ediyorum ben. Kaliteli verim verir mi sisteme? Watt değeri ile ilgili bi sorun yok, almışken en iyi, kaliteli bir güç kaynağı almak istiyorum.
1000w güç kaynağı sana anca masraf çıkartır. Hiçbir yararını görmessin zararını görürsün o da fazla para ödersin o yüzden. Dediğim gibi 600w güzel bir güç kaynağı gayet yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı