MSI GTX 770 görüntü bozulması ve kayması

Merhabalar 2 gün önce CS:GO oynarken bir anda ekranda görüntü bozulmaları başladı, sonra CS:GO'dan çıktım, masaüstünde ve girdiğim tüm sitelerde görüntüler bozuluyor ve kayıyordu. Buna bir çözüm aramaya başladım, 2 günün sonunda ekran kartımı bilgisayardan söküp onboarddan denediğimde görüntü bozulmadı, yani sorun ekran kartımda. Buna nasıl bir çözüm yolu üretebiliriz acaba? Yardımlarınıza ihtiyacım var ekran kartım MSI GTX 770 2 GB OC modeli. Şu anda ekran kartsız kullanıyorum bilgisayarımı.
Not: Resimler örnek teşkil etmesi açısından bozulmalar ilk başladığında çekildi sonradan çok arttığından ekran kartımı söktüm.

Dosya Ekleri

• IMG_20200803_131327.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20200803_131328.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200803_131354.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 40
Sürücüsü güncel mi? Değilse donanımsal bir sorundur, değişimden başka yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Donanımsal sorun ise bu nedir tamir edemez miyim?
Direkt ne olduğunu bilemem ancak evde tamir edilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Garantisi çoktan bitmiştir ama servisle iletişime geçerseniz bakabilirler sanırım.

çözümü yok mu ?
Çip değişimi yapılacak. O da zor, 2 sebebi var.
1-GTX 770 çipini geçtim, sağlam GTX 770 bulmak zor.
2-Hadi buldunuz varsayalım, tamir oldu. Ne kadar sağlıklı olacak, ne kadar dayanacak? Ayrıca çip dediğim ekran kartının işlemcisi gibi birşey yani gereksiz pahalı. Yeni kart alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…