Çözüldü GTX 970 sistemde görüntü kayması ve donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

73302

Megapat
Merhaba,
MSI Z97A-H7, i5 4690K, MSI GTX 970 4G kurulu bilgisayarımda; görüntü kaymaları, dosya gezginlerinde donma, görüntünün sürekli olarak donması gibi birçok sorun ile karşılaşıyorum. HDD ve SSD üzerinden farklı Windows sürümlerini denedim, boş yükte bilgisayar çalışırken ısı durumu normal, görüntü kablosu sağlam takılı tüm donanımlar BIOS üzerinde normal bir şekilde gözüküyor. Bu gibi bir sorunu aradığımda bir çözüme veya sorun hakkında herhangi bir forumda bilgiye ulaşamadım.

20210620_232221.jpg

20210620_233042.jpg

20210620_235155.jpg

Dosya Ekleri

• 20210620_231311.jpg
    20210620_231311.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Çözüm
Teşekkürler dostum.
Merhaba, güncel olarak sorunu çözmüş bulunmaktayım böyle bir sorun geçmişi hiçbir forumda göremediğin için yazayım dedim, sorunun kaynağı işlemci olduğunu tespit etmiş servis kısacası bu gibi sorun sadece grafik kartına bağlı değilmiş o işlemci bozuk olarak da çalışıyormuş 😃
Merhaba,
Bugün farklı bir sistemde ekran kartı ve SSD'yi test etme şansı buldum, an itibarıyla sistemin büyük çoğunluğunu tekil olarak test etmiş oldum.(SSD, ekran kartı, anakart, RAM)bu parçaların dışında test etmediğim sadece PSU ve CPU kaldı CPU üzerinde oluşan arızaların bu gibi tepkiler vermediği söyleniyor ek olarak PSU üzerinde bir voltaj sorunu bu gibi bir soruna sebebiyet verebilir mi?

Ekran kartın başka bir işlemcide düzgün çalışıyorsa ise geçmiş olsun problem işlemcinin grafik kartında yani dahili grafik kartında işlemci değişecek maalesef boşu boşuna masraf edip anakartı değiştirdin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler dostum.
Merhaba, güncel olarak sorunu çözmüş bulunmaktayım böyle bir sorun geçmişi hiçbir forumda göremediğin için yazayım dedim, sorunun kaynağı işlemci olduğunu tespit etmiş servis kısacası bu gibi sorun sadece grafik kartına bağlı değilmiş o işlemci bozuk olarak da çalışıyormuş 😃

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı