MSI GTX 960 2G vs MSI R9 380 4G

Yurtdışından ürün alacaksında garantisi ne olacak? Evga Gtx 960 4G aldır arkadaşına. Yurtdışından alsanda Türkiye'de de garantisi geçerli olur. Evga yurtdışından alsan da sitesinden kayıt yaptırdığında burası için de garanti veriyor. Diğer markalarda bu yok diye biliyorum.
Vektron artık yurt dışından alınan EVGA'ların garantisine bakmıyor diyebiliyorum. Yani yurt dışından alacağınız EVGA'yı tekrar yurt dışına göndermek zorundasınız arıza durumlarında. Bu arada R9 380 GTX 960'tan daha iyi seçim olacaktır.

Her iki kartta seni üzmez ama R9 380'in GTX 960'a göre hem biraz daha ucuz hem de biraz daha performanslı olduğunu aklından çıkarma. Ayrıca güncellik konusunda sanırım R9 380, GTX 960'dan daha sonra piyasaya çıktığı için o açıdan da avantajlı gibi görünüyor. Yanlışım varsa düzeltin :)

Her iki kartta seni üzmez ama R9 380'in GTX 960'a göre hem biraz daha ucuz hem de biraz daha performanslı olduğunu aklından çıkarma. Ayrıca güncellik konusunda sanırım R9 380, GTX 960'dan daha sonra piyasaya çıktığı için o açıdan da avantajlı gibi görünüyor. Yanlışım varsa düzeltin :)

R9 380 daha sonra çıktığı için daha güncel ve Dx. 12 desteği daha kuvvetli görünüyor.

R9 380 daha sonra çıktığı için daha güncel ve Dx. 12 desteği daha kuvvetli görünüyor.

Umarım AMD yakın zamanda çıkaracağı yine bileşenlerle başarıyı yakalar da piyasada rekabet oluşturur. Bu da kullanıcıların yani bizim işimize gelir :)
R9 3xx serisiyle şimdiden bunun izlerini görmeye başladık. Piyasa Nvidia ve Intel tekelinden kurtulursa fiyatlar çok daha cazip olur diye düşünüyorum.

Umarım AMD yakın zamanda çıkaracağı yine bileşenlerle başarıyı yakalar da piyasada rekabet oluşturur. Bu da kullanıcıların yani bizim işimize gelir :)
R9 3xx serisiyle şimdiden bunun izlerini görmeye başladık. Piyasa Nvidia ve Intel tekelinden kurtulursa fiyatlar çok daha cazip olur diye düşünüyorum.

AMD' nin yeni işlemcilerini bekliyoruz. Umarım istenilen düzeyde olur ve rekabet artar. O işlemciler beklenileni veremezse hepimiz için kötü günler başlayacak gibi görünüyor. İntel ve Nvidia tekeline kalacağız. Umarım böyle bir şey olmaz. Özellikle Nvidia gibi bencil ve uyanık bir firmanın tekeline kalmak çok üzücü olabilir. İntel ve Nvidia diye bas bas bağıran ve AMD' ye sürekli çamur atan arkadaşlar, AMD bu yarışta olmasaydı acaba o fiyatlara o ürünleri alabilecekler miydi ? :)

Yurtdışından ürün alacaksında garantisi ne olacak? Evga Gtx 960 4G aldır arkadaşına. Yurtdışından alsanda Türkiye'de de garantisi geçerli olur. Evga yurtdışından alsan da sitesinden kayıt yaptırdığında burası için de garanti veriyor. Diğer markalarda bu yok diye biliyorum.
Onu bilmiyordum yeni öğrendim. Ben bi sorun çıkacağını düşünmediğim için yurtdışından almak istedim. Zaten kutuyu orada açıp kontrol ettikten sonra teslim alıcam. Bilgi için teşekkürler

Valla kafam iyice karıştı şimdi. AMD 380 modeline tahmini olarak ne kadar süre destek verebilir? Yani daha yeni piyasaya sunduğu bi karta 4-5 sene boyunca güncelleme verir mi? yoksa 2 sene falan güncelleme verip karta desteğini keser mi? Söylediklerinizi dikkate alıyorum hemen hemen herkes 380'den yana. Daha önce sıfır bi pc almıştım malesef ve ekran kartından hiç memnun değildim. İçini açıp baktım saçma sapan uyduruk bi kart vardı ve amd destekli sanırım. O yüzden teredütlerim var yoksa testler falan ortada yani pek bi fark olmasa da yine de R9 380 daha önde. Özetle ben bi kartın hem performansına hemde güncelleme vermesine önem veriyorum. Bu yüzden bu kadar sorguluyorum kusura bakmayın lütfen...

Üstteki iki kartı da tokatlayacak bir kartı daha ucuza almak istiyorum dersen bunu öneririm.

Sapphire 11242-13-41G ATI

Üstteki kartı teknoloji, uygulama ve yazılım desteği bakımından tokatlayarak daha iyi bir kalite elde edebilirsiniz. Her şey FPS değil 3-5 FPS için diğer özelliklerden mahrum kalmayınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı