MSI GTX 960 2G vs MSI R9 380 4G

İkisi de iyi kartlardır. İçine sineni alabilirsin. İleride keşke bunu almasaydım dedirtmeyecek kart hangisiyse onu al. Nedense NVIDIA tavsiye edenler hep fanboy oluyor. O zaman sadece AMD mi alalım? Rekabetin olması için bu iki firmaya da ihtiyaç var.
Hayır tabiki öyle bişey söylemedim. En az 4-5 sene kullanıcam bu kartı ve ne kadar güncelleme verirse o kadar iyi benim için. Daha açık konuşayım AMD'ye pek güvenemiyorum ben. İnsanı yarı yolda bırakacak gibi bi his var içimde. R9 380 çok iyi bi ekran kartı aslında ama GTX 960'tan daha fazla güç tüketmesi ve kartlarına yeteri kadar destek vermemesi benim için bi dez avantaj. O yüzden N-vidia sistemli bi kart almak istiyorum.

@semiramis NVIDIA iyi bir tercih olacaktır. Şu an için AMD ekran kartları tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. AMD ancak AR-GE yatırımını arttırdığı takdirde tercih edilebilir. Daha SEO bilgilerini daha düzenleyemeyen bir firmadan ürün alınmasını yanlış buluyorum.

@semiramis NVIDIA iyi bir tercih olacaktır. Şu an için AMD ekran kartları tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. AMD ancak AR-GE yatırımını arttırdığı takdirde tercih edilebilir. Daha SEO bilgilerini daha düzenleyemeyen bir firmadan ürün alınmasını yanlış buluyorum.
O kadar ayrınlıtılı bilmiyorum tabi ama dediğim gibi insana güven vermiyo nedense yada ben öyle düşünüyorum. Güncelleme ve güç tüketimi bakımından N-vidia, daha başarılı bir firma gibi. Çoğu kullanıcı için ekran kartının sadece performansı önemlidir keza bi bakıma benim içinde öyle ama sırf performans içinde diğer özelliklerini göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum. Zaten hali hazırda ikisinde de DX12 desteği var. İlerde DX12 destekli oyunlar çıkarsa,(Belki vardır ayrıntılı bilmiyorum) o zamana kadar AMD'nin driver güncellemesi vereceğinden emin değilim. Bu yüzden n-vidia tabanlı bir kart almak istiyorum..

O kadar ayrınlıtılı bilmiyorum tabi ama dediğim gibi insana güven vermiyo nedense yada ben öyle düşünüyorum. Güncelleme ve güç tüketimi bakımından N-vidia, daha başarılı bir firma gibi. Çoğu kullanıcı için ekran kartının sadece performansı önemlidir keza bi bakıma benim içinde öyle ama sırf performans içinde diğer özelliklerini göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum. Zaten hali hazırda ikisinde de DX12 desteği var. İlerde DX12 destekli oyunlar çıkarsa,(Belki vardır ayrıntılı bilmiyorum) o zamana kadar AMD'nin driver güncellemesi vereceğinden emin değilim. Bu yüzden n-vidia tabanlı bir kart almak istiyorum..

Kardeşim sende naptın ya yazmıyım dedim ama 6 senedir amd kullandım. AMD'nin bana göre sıkıntısı yazılım şuan iyi diyebilirim fakat Nvidia nın alternatifi değildir AMD.D irekt rakibidir.Yani ben şuan GTX970 kullanıyorum ama kalkıpta güven vermeyen marka demek çok komiktir.Kaldı ki Nvidia bir çok şeyi AMD'den araklamıştır çalışanından tutta. Bunu fanboy falan bağlamayın aman ha..AMD=NVIDIA dır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de iyi kartlardır. İçine sineni alabilirsin. İleride keşke bunu almasaydım dedirtmeyecek kart hangisiyse onu al. Nedense NVIDIA tavsiye edenler hep fanboy oluyor. O zaman sadece AMD mi alalım? Rekabetin olması için bu iki firmaya da ihtiyaç var.
Yorumun için teşekkürler kardeş. Ben pek anlamam bu rekabetten sadece aralarında çok büyük bir fark var mı bunu öğrenmek istedim. İki kart arasında öyle pek fazla fark olmadığını görünce de N-vidia'yı tercih etmek istedim..

Ben GTX 960 almayı düşünüyom vga monütörde kullansam bi problem olur mu ? Monütör 1080 p çözünürlü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı