MSI GTX 960 2G vs MSI R9 380 4G

Üstteki kartı teknoloji, uygulama ve yazılım desteği bakımından tokatlayarak daha iyi bir kalite elde edebilirsiniz. Her şey FPS değil 3-5 FPS için diğer özelliklerden mahrum kalmayınız.

Gördüğüm en büyük "Nvidia fanboy" sun.

Adam takıp oyun oynayacak ne teknoloji uygulama ve yazılımından bahsediyorsun insanı deli edersin sen. :LOL:

Gtx 960' ın Dx. 12 desteği daha zayıf hani nerede kaldı teknoloji ugulama ve yazılım ?

O kartı da tokatlayacak bir kartı daha ucuza almak istiyorsan bunu öneririm.
Gigabyte R9 380X Gaming Super OC 4GB 256bit GDDR5 DX12 Ekran Kartı

Matematiğiniz biraz zayıf sanırım attığınız linkteki ürün daha pahalı. :LOL:

Ayrıca aralarında fazla bir performans farkı yok. :LOL:

Ve önerdiğiniz site güvenilir mi bilmiyorum.

Vektron artık yurt dışından alınan EVGA'ların garantisine bakmıyor diyebiliyorum. Yani yurt dışından alacağınız EVGA'yı tekrar yurt dışına göndermek zorundasınız arıza durumlarında. Bu arada R9 380 GTX 960'tan daha iyi seçim olacaktır.
Bilmiyordum hocam bunu teşekkür ederim bilgilendirme için. Suistimale kaçtı herhalde bu durum ki sözleşme iptal edilmiştir. Tekrar teşekkürler hocam.

Gördüğüm en büyük "Nvidia fanboy" sun.

Adam takıp oyun oynayacak ne teknoloji uygulama ve yazılımından bahsediyorsun insanı deli edersin sen. :LOL:

Gtx 960' ın Dx. 12 desteği daha zayıf hani nerede kaldı teknoloji ugulama ve yazılım ?

Matematiğiniz biraz zayıf sanırım attığınız linkteki ürün daha pahalı. :LOL:

Ayrıca aralarında fazla bir performans farkı yok. :LOL:

Ve önerdiğiniz site güvenilir mi bilmiyorum.
O kadar performans farkı yok mu ? O zaman R9 380 almanın mantığı yok gidin GTX 960 alın.

Bilmiyordum hocam bunu teşekkür ederim bilgilendirme için. Suistimale kaçtı herhalde bu durum ki sözleşme iptal edilmiştir. Tekrar teşekkürler hocam.
Rica ederim.

Arkadaşlar bu tartışma uzar gider :D
@semiramis Dostum bence sen R9 380 al, çık işin içinden. Yalnız teknik bir arızadan vs. korkuyorsan, kartı aldıracağın arkadaşına rica da bulun getirmeden önce orada bir güzel test etsin. Ve markasını Sapphire yada MSI'dan yana seçersen (fiyat olarak hangisini daha uyguna bulursa) çok daha iyi bir tercih olur (y)

W tüketim değerleri bakımından yazılım bakımından nvidia'nın gpu'sunun kalitesi bakımından.NVIDIA al geç gerisini düşünme

Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim :) Bayağı bilgi sahibi oldum sayenizde. Aralarında çok abartılı olmasa da bariz bi fark olduğu aşikar. Fakat sanırm AMD güncelleme konusunda N-vidia kadar başarılı değil. Benim için ekran kartının sadece performansı değil aynı zamanda Güncelleme desteği , Güç tüketimi gibi şeylerin de önemi var. Performans kadar olmasada bunlarıda göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi aralrında çok büyük farklar yoksa GTX-960 daha iyi bi seçenek gibi.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bende fps konusunda amd'nin önde olduğunu düşünüyorum fakat arada öyle dağlar kadar fark yok sanırım. Yani 5-6 fps için değer mi bilemiyorum. Toplamak istediğim sistemi uzun yıllar kullanmak istiyorum. Öyle 2-3 sene de bir ekran kartını değiştirmek gibi bi lüksüm yok. O yüzden yazılım desteği ne kadar uzun süre olursa benim için o kadar iyi olur. Bu yüzden de N-vidia daha iyi bi seçenek gibi geliyor. Sanırım Gtx 960'ı alıcam.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim..
Ne yani, AMD alınca 2 sene sonra değiştirmek mi zorundasın? (!) Gayet güzel kullanırsın. İkiside gayet güzel kartlar, tavsiyem FPS'den çok ısıtma gibi sorunlara bakman. Ayrıca 2 GB yetmeyebilir.

İkisi de iyi kartlardır. İçine sineni alabilirsin. İleride keşke bunu almasaydım dedirtmeyecek kart hangisiyse onu al. Nedense NVIDIA tavsiye edenler hep fanboy oluyor. O zaman sadece AMD mi alalım? Rekabetin olması için bu iki firmaya da ihtiyaç var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı