MSI GTX 970 bilgisayara monitör güncellemesi

Angry Angel

Kilopat
Sahip olduğum LG Flatron W2242S modeli birkaç aydır oyunlara girdiğimde dalgalanma yapıyor, dikey senkronizasyonu sabitlemediğim sürece devam ediyor. Bazen kendiliğinden geçiyor bazen sürekli devam ediyor. Çözümünü biliyorsanız beni yeni monitör derdinden kurtarmış olursunuz. Ancak çözümü yok ise maksimum bin lirayı cüzi miktarda geçecek tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun monitörünüzün düşük Hz'li olmasından kaynaklı. Çözümü V-Sync açmak oluyor. Bu işlem FPS'yi sabitlediğinden dolayı yırtılmaları önlüyor.

Yeni aldığın monitör 60Hz olursa yine bu yırtılmalar olacak.
Cevabınız için teşekkür ederim ancak son bir aydır bu dalgalanmayı yapıyor bundan önce aynı oyunlarda hiçbir sıkıntım yoktu.
Bence bunu alabilirsiniz:
Nedenini anlayamadım ama bunu alabilirsiniz. 2.El daha ucuza bile bulabilirsiniz.
Monitörümden daha küçük bir monitöre geçmeye niyetim yok ayrıca para vereceksem daha üst seviyeye vermek isterim aynı Hz değerleri düşünmüyorum. Teşekkürler.
Başka önerisi fikri olan var mı acaba ?
Konu günceldir.
Günceldir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı