Msi GTX 970 Çok Mu Kötü?

Hmm Pascal'ı beklesem mi acaba. Benim bildiğim kadarıyla önce daha performanslı ve daha pahalı olan 1070, 1080 çıkacak. 1060 gibi kartlar ise 2016'nın sonunda çıkacağı söyleniyor. Birde ilk seri kartlar genelde sorunlu olur. Örnek: GTX 970

@Erşah Sana aynen katılıyorum şuan bir sistem toplayacak olsam içine Gigabyte Gtx970 G1 Gaming koyar, 1550 MHz'lere getirir memory'yide ufak O.C. eder R9 390X performansını yakalarıım :) hemde ısınma sıkıntısı olmadan.
Burdan Nvidia için önyargılı arkadaşlara söyleyebilirimki Gtx970, K ibareli işlemci gibi O.C. edilince cidden gözle görülür performans artışı meydana gelmekte...

Nvidia OC ediliyorda AMD edilmiyor mu? Yorum yaparken biraz dikkatli yapalım. Kaldı ki Nvidia her zaman daha iyi diyen arkadaş kaç yıldır bu işlerin içinde? Nvidia'nın ekran kartı yakan sürücüsünü hatırlıyor mu acaba? Hiçbir firma kusursuz değil. Burada kullanım amacına göre seçim yapmak gerekiyor. Render ve video kayıt yapcaksan GTX 970, sadece oyun oynayacaksan ve güç kaynağıda yeterliyse R9 390.

@Because Im Batman Eğer yorumun bana ise AMD kartların O.C. potansiyellerini, ısı değerlerini ve bileşen kalitelerini benden daha iyi bilmen gerekiyor. :)
Yorumumu yaparken elbet dikkat ettim bahsettiğimide anlayabilirseniz Nvidia kartların O.C. potansiyelinden bahsettiğimi anlayacaksınız, saygıılar.

Ben AMD'ye ne olursa olsun güven emiyorum. Şimdi düzeltti eskisi gibi değil diyorlar ama başta kötü izlenim bırakınca insan düzeltti deseler de güvenmiyor. Ki nVidia yazılımda oldukça başarılı.

Ben AMD'ye ne olursa olsun güven emiyorum. Şimdi düzeltti eskisi gibi değil diyorlar ama başta kötü izlenim bırakınca insan düzeltti deseler de güvenmiyor. Ki nVidia yazılımda oldukça başarılı.

Amd'ye güvenemeyen insan bilir mi acaba AMD'nin bir zamanlar ATi adı altındayken de Nvidia'ya güvenilmediğini. Nvidia daha sonra atılım yaptı AMD'yi yakaladı ve geçti. Bu iki rakipler arasındaki bayrak yarışıdır. Yarında Nvidia geçilecektir.

Son düzenleme:
Yazılım desteği konusunda AMD, Radeon Crimson ile gayet durumu eşitledi. Neden R9 390'a gelecek olursak daha düşük fiyata daha fazla performanstan dolayı...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı