MSI GTX 970 ile Sistem Toplama

Sequester

Kilopat
Daha fazla  
Toplayacağım sistemi sizlerle paylaşacağım, nasıl bir sistem olduğu hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

@Recep Baltaş Sende bakarsan çok sevinirim abi.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Sistem :

gLBOZ0.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart biraz fazla, soğutmayı kullanmadım ama pompası sesli çalışıyor diyenler var, RAM'ler 1600 Mhz Cl9 olabilir.
Anakartı fazla yapmamın sebebi ilerde parça değişmem gerekirse anakart değişmek istemiyorum onun için.
Ramleri 1600Mhz CL9 yaparsam performansta bir değişiklik olur mu ?
Soğutma hakkında dediğinizi araştıracağım :)
Teşekkürler.

Anakart biraz fazla Wi-Fİ için alıyorsan alma, bence işlemciyi bilmiyorum overlock yapacakmısın ama oyun için fazla ,ssd'yide 120 yapsan yeterlidir, Ramleride arkadaşın dediği gibi 1600 Mhz yap çünkü işlemci onunla uyumulu, sıvı soğutma hakkında diyeceğim overlock yapmayacaksan hava gayet yeterlidir. Hayırlı Olsun :)

Anakart biraz fazla Wi-Fİ için alıyorsan alma, bence işlemciyi bilmiyorum overlock yapacakmısın ama oyun için fazla ,ssd'yide 120 yapsan yeterlidir, Ramleride arkadaşın dediği gibi 1600 Mhz yap çünkü işlemci onunla uyumulu, sıvı soğutma hakkında diyeceğim overlock yapmayacaksan hava gayet yeterlidir. Hayırlı Olsun :)
Öncelikle yardımın için teşekkürler :)
Sistemi oyun için topluyorum ve işlemci olarak ne önerirsiniz ve soğutucuyuda hyper 212 evo yapsam yeterli mi ?

Anakartı fazla yapmamın sebebi ilerde parça değişmem gerekirse anakart değişmek istemiyorum onun için.
Ramleri 1600Mhz CL9 yaparsam performansta bir değişiklik olur mu ?
Soğutma hakkında dediğinizi araştıracağım :)
Teşekkürler.
Bence bu sisteme en az 3-4 yıl değişikliğe gerek yok. O zaman değiştirdiğinizde de yeni alacağınız parçalar uyumlu olmayacaktır. RAM konusunda ise CL değeri ne kadar düşükse o kadar iyi olur, render vb. işlerle uğraşmayacaksanız 1600 Mhz gayet yeterli (y)

RAM bu olsun:
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Intel sistemler 1.5V üstü RAM'lardan hoşlanmazlar. 1866 MHZ olmasına rağmen CL değeri daha düşük.

Alabileceğin en üst seviye soğutmayı arıyorsan,
Corsair Hydro Serisi™ H100i Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar

O sıvı soğutma çok sorunlu. Youtube'deki videolara bakabilirsin. Pompadan sinir bozucu sesler geliyor. Çok sesli.
Onun haricinde, kasa olarak ben olsam bunu alırdım:
CORSAIR CC-9011018-WW kasa - inventus
Bu kasayı kelimelerle anlatmak çok zor. :) Zorla birine aldırdım ve bana dua etti. :)

PSU:
SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Çok çok kaliteli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı