Msi Gtx 970 ısınma sorunu

Angry Angel

Kilopat
Yeni toplamış olduğum 4 günlük kasamda ekran kartı dying light oynarken high ayarlarda 80 dereceyi buluyor bu ısıyı nasıl düşürürüm ?

Yardım edebilecek olan yok mu ?

2715x1527 çözünürlükte bütün ayarlar en yüksekte, kasa üst fanlar çalışmıyor.

Eki Görüntüle 89102
Kablo yönetimini iyi yaptığından emin ol. Kasaya extra fan tak. Twin Frozr gibi bir soğutma sistemi kolay kolay ısınmaz.
Peki ben bu sorunu nasıl halledeceğim acaba Adana gibi bir şehirde olduğum için mi ? Bunun sebebini olduğu yer pek etkilemez sanıyorum ve en yüksek ayarlarda da değil high ayarlarda kas aşağıda klavye ve mause un olduğu yerden ısıyı hissedebiliyorum kasanın üstündeki fanlardan alev geliyor nerdeyse.

Sistem boşta 49 derecede çalışıyor

2715x1527 çözünürlükte bütün ayarlar en yüksekte, kasa üst fanlar çalışmıyor.

Eki Görüntüle 89102
Dying Light ' da Msi AfterBurner ile FPS , sıcaklık vs bilgileri açılmıyor bende diğer oyunlarda açılıyor.

Resmi çek mümkünse bir siteye yükle veya çözünürlüğü düşürüp resmi çekip yorum kısmındaki butondan yükleyebilirsiniz.

Edit: Çözünürlük düşürme sebebim burdaki butonun 1 MB sınırı olması.

Resmi çek mümkünse bir siteye yükle veya çözünürlüğü düşürüp resmi çekip yorum kısmındaki butondan yükleyebilirsiniz.

Edit: Çözünürlük düşürme sebebim burdaki butonun 1 MB sınırı olması.
Fotoğrafı çektim nereden boyutunu küçülteceğim ?

Arkadaşlar küçültemeyince siteye yüklemek zorunda kaldım buyrun ; 20150720_142029.jpg - directupload.net

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı