MSI GTX 970 mi ASUS GTX 970 ROG Strix mi?

petyonti22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün yeni bir ekran kartı ve anakart almak için Vatan'a gittim. Aklımda MSI GTX 970 ve MSI Z97 Gaming 5 vardı. Vatan'daki arkadaşlar Asus almamı tercih etti. Asus'un 3 yıl MSI'ın 2yıl garantisi varmış. Ayrıca Asus'un teknik servis, daha iyiymiş. OC yapmak da Asus'la daha kolay oldugunu soylediler. Benim de aklım karıştı. Kısacası MSI GTX 970, MSI Z97 Gaming 5 mi almalıyım? Yoksa, Asus GTX 970 ROG Strix, Asus Z97 Pro Gamer mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bende ikisinin arasında karar veremedim ama asus aldım ve çok memnunum . Fanlar çok sessiz ekran kartı ısınınca çalışıyor ve enerji tüketimi çok daha azalıyor .

Kesinlikle Asus GTX970 :)

İkiside gayet başarılı. Msi bir tık daha önde. Vatan'dakiler Msi daha çok satıldığı için Asus stoklarını tüketmeye çalışıyorlardır büyük ihtimalle.

Bence MSI seçmelisin twin frozr soğutma kullanıyor diğer markalardan dahaa iyi arka plakayı dert etme internette 19 dolara bile bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı