MSI GTX 980 ekran kartı fan sorunu

• Konuyu başlatan LFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4.038

LFA

Hectopat
Videodan da görmüş olduğunuz üzere ekran kartı fanlarından bir tanesi stabil bir şekil de çalışmamakla birlikte rahatsız edici bir takılma sesi çıkartıyor. Bunun sebebi aşırı tozlanma ya da başka bir şey midir ?

Ekran kartı:MSI GTX 980

İlgili Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımcı olabilecek yok mu ? :/

Sırf, sözde profesyoneller diye de gereksiz paralar bayılma bu arada. Bizim Sosyal'de 1 sene aktif olarak bulunan biri bile rahatlıkla yapabilir bu işlemi. Elektronik kart üzerindeki 4 adet vida sökülüp soğutucu ayrılacak ve ayrılırken de fan bağlantısı çıkarılacak. Daha sonra 3-5 vida daha sökülüp fan soğutucudan ayrıştırılacak. Fanın bakımlarını nasıl yapacağın da anlatılıyor, benim açtığım bir konu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Baktın sıkıntı büyük aynı model fandan bulabiliyorsan bulursun, bulamazsam alternatif bir şey bulunur.

Kart pahalı diye yapılan işlemi büyük kılmaz. 75TL'lik kart da yollasan yapılan işlem birebir aynı bunun bilincinde ol :) Hatta aldığın fiyatları buraya yaz, bir bakalım uçan kaçan var mı diye.
Katılıyorum hocam. Arkadaş kendine güvenemiyorsa, ya rehberden yardım alsın, ya da bilen birine yaptırsın. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı