MSI GTX1060 Gaming X 6GB vs Asus GTX1060 ROG STRIX 6GB

Bütçenize hangisi uygunsa onu alın hocam. İkisi arasında pek fark yok. ASUS fiyat olarak biraz pahalı sadece. Bütçeniz yoksa MSI bütçeniz varsa ASUS.

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Nedenleriyle yazarsanız memnun olurum.
Ben de 10 serisinden bir ekran kartı alacağım ve marka olarak MSI tercih etmeyi düşünüyorum çünkü kartın tasarımı gerçekten bana çok güzel geldi tabii bu kişiden kişiye değişir .

ASUS az daha performanslı ama bence bu kadar farka göre çok pahallı ben indirimde 1350 TL'ye almıştım öğle bir indirim tekrar gelirse sizde alabilirsiniz ama onun haricinde bence MSI GTX1060 daha doğru bir seçim olacaktır (F/P açısından).

İkiside efsane, istediğini al Gigabyte, MSI veya ASUS. Hepsi mükemmel markalar. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı