MSI GTX770 veya MSI R9 280X

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır doğru bir bilgi verdim. Oyunlarda VRam kullanımları gün geçtikçe artıyor. Bu olayı düşünerek 4 GB aldım. Merak etmeyin ''cigabaytçı'' değilim.

Ya Allah'ım yeter be ! Zıvanadan çıkartıyosunuz insanı ya ! Hep ben mi kötüyüm sen iyisin ? Aç internete gir bak şu oyunun şu sistem gereksinimlerine. Saygınlığımı korumaya devam edeceğim, yoksa bir gün patlatacaksınız, yeter be !

Öyle bir yazı yok fakat kullanım 2 GB yi aştığı zaman oluşabilecek kasmalar var.
@Gunfheum Ben o lafı Mustafa için söylemiştim.

Hayır doğru bir bilgi verdim. Oyunlarda VRam kullanımları gün geçtikçe artıyor. Bu olayı düşünerek 4 GB aldım. Merak etmeyin ''cigabaytçı'' değilim.
Ya Allah'ım yeter be ! Zıvanadan çıkartıyosunuz insanı ya ! Hep ben mi kötüyüm sen iyisin ? Aç internete gir bak şu oyunun şu sistem gereksinimlerine. Saygınlığımı korumaya devam edeceğim, yoksa bir gün patlatacaksınız, yeter be !
Peki ekran kartındaki 2 gb lık fark fps olarak ne kadar etkiler?

Peki ekran kartındaki 2 gb lık fark fps olarak ne kadar etkiler?
Herhangi bir FPS artışı sağlamaz. Mesela şuan oyunlar 2 GB VRam kullanıyor. Bu değeri kullanırken birden 2.200'e çıktığı zaman kasmalar yapabilir. Ben ileri dönük olması açısından 4 GB aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı