Godfather99
Hectopat
VRam nedir? Cahilliğime verin.2 GB ile 4 GB arasında performans farkı yoktur. Sadece VRam boyutunda sıkıntı olabilir diye ileri yönelik bir çalışma yaptım.
VRam nedir? Cahilliğime verin.2 GB ile 4 GB arasında performans farkı yoktur. Sadece VRam boyutunda sıkıntı olabilir diye ileri yönelik bir çalışma yaptım.
Hayır doğru bir bilgi verdim. Oyunlarda VRam kullanımları gün geçtikçe artıyor. Bu olayı düşünerek 4 GB aldım. Merak etmeyin ''cigabaytçı'' değilim.
Peki ekran kartındaki 2 gb lık fark fps olarak ne kadar etkiler?Ya Allah'ım yeter be ! Zıvanadan çıkartıyosunuz insanı ya ! Hep ben mi kötüyüm sen iyisin ? Aç internete gir bak şu oyunun şu sistem gereksinimlerine. Saygınlığımı korumaya devam edeceğim, yoksa bir gün patlatacaksınız, yeter be !
Herhangi bir FPS artışı sağlamaz. Mesela şuan oyunlar 2 GB VRam kullanıyor. Bu değeri kullanırken birden 2.200'e çıktığı zaman kasmalar yapabilir. Ben ileri dönük olması açısından 4 GB aldım.Peki ekran kartındaki 2 gb lık fark fps olarak ne kadar etkiler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.