MSI GTX970 Ekran Kartına Anakart Önerisi

SercanT.

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2014
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Yeni bir sistem toplatacağım. Ekran kartını MSI GTX970 olarak belirledim fakat buna uygun anakart önerisine ihtiyacım var, 300-380 TL arası bir bütçem var. Bu fiyat aralığında güzel bir anakart önerir misiniz?
Birde bu toplayacağımız sistemde i5 4460 ve i5 4590 işlemcilerinden hangisini alayım sizce? Bütçem biraz sınırlı olduğu için ben i5 4460 almayı düşünüyordum ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Birde bu sisteme uygun fiyatlı kaliteli, üzmeyecek bir PSU önerirseniz çok iyi olur.

Sistemi iki gün içinde Vatan'dan alacağım için hemen hangi anakartı almalıyım bir sorayim dedim. Cevaplarinizdan ötürü şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i5-4590, i5-4460'dan daha performanslı bir işlemci ama oyunlarda her ikisi arasında farkı hissedemezsin. Anakart olarak MSI H97 PC Mate öneririm. İşlemcinden dolayı OC yapamayacaksın ama en azından AMD destekli Crossfire özelliğinden ileride faydalanabilirsin.

Msi GAMİNG 3 ile aralarında bariz bir fark varmı? Aralarında 70 TL lık bir fark var .
 
MSI Gaming 3 ve MSI H97 PCMate arasında performans değil yongaseti ve özellik farkı var. Eğer bütçen yetiyorsa Gaming 3 almanda fayda var. En azından Broadwell işlemcileri destekleyecek ve ileride K serisi işlemciye terfi edersen rahatlıkla OC yapabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı