MSI GTX970 ses sorunu

Michael Scofield

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2014
Mesajlar
513
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaş MSI GTX970'den kimi zaman film izlerken, kimi zaman oyun oynarken, kimi zaman da Facebook'ta takılırken ses geliyor. Bazen hiç gelmiyor. Fakat kasam ses yalıtımlı olduğu halde sesi rahatlıkla duyabiliyorum. Ekran kartından geldiğine eminim çünkü kasayı çıkartıp öyle denedim, kafamı ekran kartına dayadım ve ses oradan geliyor. Coil whine sanırım bilemiyorum.

İlginç bir nokta var ki kasanın USB girişlerine, kapağına, orasına burasına dokununca ses duruyor bırakınca tekrar başlıyor. Dokunup bıraktıktan sonra kimi zaman ses azdan çoğa doğru yükselerek, kimi zaman da kaldığı yükseklikten devam ediyor. (Kasa COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA )

Bazı arkadaşlar Stres teste sokunca bu sorun gidiyor falan demiş, doğruluk payı nedir? Ayrıca stres testini nasıl yapacağım, yardımcı olabilir misiniz? Veya bu sesten kurtulmanın başka bir yolu var mı? Tek yolu kartı değiştirmek mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Usb girişine, kasanın sağına soluna dokununca sesin gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve stres testi ile bu durum düzelir mi?

Ayrıca ses olurken kasaya dokunduğumda kasa da titriyor gibi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı