Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde 1000 tlye yakın para var , üniversite okuyoruz malum parayı har vurup harman savuramıyor insan. Hem çalışıp , hem okuyorum paraya kıymasıda zor oluyor :cry: O manada yazmıştım onu :)
Bende yemekhanede çalışıyordum haftalık 300Tl veriyorlardı. En zor ve en güzel zamanlar işte.(y)

Mail atarsa telefon no. vereyim konuşalım.
Ustam 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, yaklaşık 3 senedir para biriktiriyorum, çalışıyorum. Üst düzey bir bilgisayar toplamak istiyorum. Profilimde gmail hesabım var oradan görüşebiliriz çok ihtiyacım var lütfen, para konusunda anlaşabilirsek en büyük talibi benim

Forumda böyle düşünceli,yardımsever,eli açık,parasını mezara götürmeyen,doya doya yaşayan arkadaşların olması beni mutlu etti açıkçası. Arkadaşı tebrik ederim çok iyi konumlara gelmiş inşallah çalışıp emek gösteren herkes böyle konumlara gelebilir ve kaliteli yaşayabilir. İşin karekökü hırs ve azimde.Gezer kardeşim, allah yardımcın olsun umarım emeğinin karşılığını alabilirsin ve hayalindeki işi yapabilirsin.Bende yazılım mühendisliği okuyorum eğer elime iyi bir para geçerse bu arkadaştan almak isterim.Bu arada şans eseri profile girdim aynı tarihte doğmuşuz, hoşuma gitti açıkçası :) İyi satışlar ben alamasam bile çevremdekilere iletirim. :like:
Allah sendende razı olsun hocam cümlemize. İnşallah hayalimdeki işe başlamak için can atıyorum her zaman ama malum okuldan bir gram bile bilgimiz kalmadı. :) Sanada üniversitede kolaylıklar. Üniversitede zor. :) Aynı tarihte doğmuşuz derken benim tarihte mi ?

Ustam 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, yaklaşık 3 senedir para biriktiriyorum, çalışıyorum. Üst düzey bir bilgisayar toplamak istiyorum. Profilimde gmail hesabım var oradan görüşebiliriz çok ihtiyacım var lütfen, para konusunda anlaşabilirsek en büyük talibi benim
Hocam sizin teklif ne idi? Mobildeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı