Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde 1000 tlye yakın para var , üniversite okuyoruz malum parayı har vurup harman savuramıyor insan. Hem çalışıp , hem okuyorum paraya kıymasıda zor oluyor O manada yazmıştım onu
Bende yemekhanede çalışıyordum haftalık 300Tl veriyorlardı. En zor ve en güzel zamanlar işte.

Hocam bir arakdaşım 2100 TL nakit versem uygun mudur diyor. Sizinle nasıl irtibata geçsin ?

Mail atarsa telefon no. vereyim konuşalım.
Ustam 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, yaklaşık 3 senedir para biriktiriyorum, çalışıyorum. Üst düzey bir bilgisayar toplamak istiyorum. Profilimde gmail hesabım var oradan görüşebiliriz çok ihtiyacım var lütfen, para konusunda anlaşabilirsek en büyük talibi benim

Allah sendende razı olsun hocam cümlemize. İnşallah hayalimdeki işe başlamak için can atıyorum her zaman ama malum okuldan bir gram bile bilgimiz kalmadı. Sanada üniversitede kolaylıklar. Üniversitede zor. Aynı tarihte doğmuşuz derken benim tarihte mi ?

Hocam sizin teklif ne idi? Mobildeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…