Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sylvestre Dostum konu uzamasın diye cevap vermeyeceğim satışı baltalamak istemiyorum ama yazdığım şeyi sadece bir kaç kişi için yazdım teklif verenler alınmasın kimler için yazdığımı anlamış olmanız lazım hani hayatını asalak olarak sürdürse gram rahatsızlık duymayacak insanlar var toplumumuzda buna çok öfkeleniyorum sadece.

Beleşciler atlamışlar hemen ne kadar yazık..İhtiyacım var ne demek ya?Ekran kartı bu ekmek değil su değil.Zaten millet olarak insanların iyi duygularını huylarını sömürmeye bayılırız.Kimisi yazmış 1000 liram var falan.Git 380x al 750 tl 0'ı.Açamayacağı oyun yok.Neden 980ti istiyorsun?Ben söyleyeyim açgözlülük.Buda midemi bulandırıyor açıkcası.Herneyse satan arkadaştan ricam ölücülere ve beleşcilere güvenmesin lütfen.Benim gtx 970 ssc kartım var jelatininde duruyor.Üstüne 700 tl daha verebilirim.Ankaradayım.
Hocam 970+900Tl'ye şuanda anlaştık bir arkadaşla. Sırada bir kaç arkadaş daha var. Eğer onlarlada herhangi bir anlaşma olmazsa sizinle görüşürüm.

Cevapladım.
Ben burada 980SLİ sattım kimsenin umrunda olmadı neden 980Tİ bu kadar ilgi gördü.:dikkatli:
Size Açık Konuşayım.

Ben 1.5 yıl once gtx 780 ekran kartımı sattım 800 TL den sonra 780ti bakayım dedim millet 2.el kartına sıfır parası istiyordu alamadım. Sonra 980 ler geldi amazon.com dan getirip 1.800 TL 'lere sattılar farklı forumlarda sıfırını.

Şuan dahil adamlar doları bahane edip 2.el gtx 980 lerine 1.700 TL para istiyorlar. Ona Kalırsa sabah dolar 2.77 idi şuan 2.82 ama adam burnundan kıl aldırmıyor.

Adamında satma nedeni hani nakit ihtiyacı yada oyun oynamayacak olması felan değil. Adam satıp GTX 980Ti Classified alacak yada Kingpin alacak. Bu alacak adam Overclock dan anlıyormu deseniz YOK - karta düzgün voltaj verecek PSU'su varmı deseniz YOK , 2 gün sonra Sizde CW'siz çalışan karta PSU'su 700w thermaltake basic ( Yani Thermaltake kasalar ile birlikte gelen psu ) olduğu için kartta CW var deyip baş ağrısı yapıyorlar. felan filan. adam 980 satıp 980ti alıyor neden ? 5 fps daha alıyomuş BF4 de yada GTA V de 10-15 fps alıyomus da bilmemneymiş.

Mesela Adamda iPhone 6 var adam 6S çıkana kadar en iyi cihaz benim diye ortada dolanıyor 6S çıktığı gün 6 sını öldüm pahasına satıp üzerine 1.000TL koyup 6S alıyor.

Bu adama sorsan İşinden memnunmusun YOK der hayattan beklentin ne desen 1 saat yazı yazar sana. İnsanları anlamak pek mümkün değil. Lafta paramız yok derler ama nerden geliyor bu değirmenin suyu anlamış değilim.

Birde profilinizden baktım

980 Sli konunuza, Ne sattıgınız yada satıp satmadığınız konu baslıgında net belli değil. Ondan kaynaklanmış olabilir.

Her neyse rezerve durumu kalkarsa sıramda bekliyorum. CİDDİ olarak

Size Açık Konuşayım.

Ben 1.5 yıl once gtx 780 ekran kartımı sattım 800 TL den sonra 780ti bakayım dedim millet 2.el kartına sıfır parası istiyordu alamadım. Sonra 980 ler geldi amazon.com dan getirip 1.800 TL 'lere sattılar farklı forumlarda sıfırını.

Şuan dahil adamlar doları bahane edip 2.el gtx 980 lerine 1.700 TL para istiyorlar. Ona Kalırsa sabah dolar 2.77 idi şuan 2.82 ama adam burnundan kıl aldırmıyor.

Adamında satma nedeni hani nakit ihtiyacı yada oyun oynamayacak olması felan değil. Adam satıp GTX 980Ti Classified alacak yada Kingpin alacak. Bu alacak adam Overclock dan anlıyormu deseniz YOK - karta düzgün voltaj verecek PSU'su varmı deseniz YOK , 2 gün sonra Sizde CW'siz çalışan karta PSU'su 700w thermaltake basic ( Yani Thermaltake kasalar ile birlikte gelen psu ) olduğu için kartta CW var deyip baş ağrısı yapıyorlar. felan filan. adam 980 satıp 980ti alıyor neden ? 5 fps daha alıyomuş BF4 de yada GTA V de 10-15 fps alıyomus da bilmemneymiş.

Mesela Adamda iPhone 6 var adam 6S çıkana kadar en iyi cihaz benim diye ortada dolanıyor 6S çıktığı gün 6 sını öldüm pahasına satıp üzerine 1.000TL koyup 6S alıyor.

Bu adama sorsan İşinden memnunmusun YOK der hayattan beklentin ne desen 1 saat yazı yazar sana. İnsanları anlamak pek mümkün değil. Lafta paramız yok derler ama nerden geliyor bu değirmenin suyu anlamış değilim.

Birde profilinizden baktım

980 Sli konunuza, Ne sattıgınız yada satıp satmadığınız konu baslıgında net belli değil. Ondan kaynaklanmış olabilir.

Her neyse rezerve durumu kalkarsa sıramda bekliyorum. CİDDİ olarak
Yorumunuz için teşekkürler. Zaten o sistemi verdim.

Hayırlı olsun kart 2.el mi?Birde gtx'in hangi modeli?

Hayırlı olsun kart 2.el mi?Birde gtx'in hangi modeli?
Hocam konuyu okumadan direk buraya daldınız heralde.:LOL: Kart 2. el Vatan'dan alındı tam hatırlamıyorum ama 3 ay olmuş olması lazım. GAMİNG 6G.

Kart bu.
1 (1).jpg
1 (2).jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

Dosya Ekleri

• 8.jpg
    8.jpg