Çözüldü MSI GX70 3CC düşük performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

miracyavuzaslan

Hectopat
Katılım
4 Mart 2017
Mesajlar
52
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bendede GX70 3CC var. Aynı sorunu yaşıyordum. Buradakileri uyguladım FPS biraz yükseldi fakat bu sefer aniden donuyor oyunlarda 120 FPS ile oynarken bir anda 10 FPS'ye düsüyor. Bunun nedeni nedir acaba?

Merhabalar kolay gelsin herkese. 1 hafta önce yurtdışından Msı GX70 3CC destyoner getirttim güzel temizledim formatladım W10 kurdum. Fakat henüz problemleri çözmüş değilim yinede istediğim perfonmansı alamıyorum PC'den. Dota2 oynarken hafif kasmalar oluyor FPS düşüyor görev yöneticisinden baktığımda işlemci %100 kullanılıyor. Arka planda program açık değil. Bunun sebebi nedir? İşlemci hızını arttırma şansımız yok mu 2.5 kullanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam format işini hallederim. Direk aida64'ü de kurarım fakat imzamdan paylaş derken nasıl yapacağımı bilmiyorum. O haldeyken direk teamviewer ID şifre versem siz baksanız ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Report.rar Umarım ban yemem. Yalnız ben formatlayıp bu raporu çıkarttıktan sonra internet takılı olduğu için ekran kartı otomatik yüklendi. Bir de normalde R9 M.290X ekran kartım olması gerekirken HD8970M görülmeside ilginç.

Aga sevgilimden mesaj bekler gibi 5 dakikada bir sayfayı yenileyerek bekliyorum burada :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
http://download.msi.com/archive/frm_exe/1134392.601.zip
Vbıos güncellemesi yapacaksın. Vbıos güncel değil.

BIOS'a girip 176KEMS olan bölümün resmini çek. Ayrıca firmware yükledim demiştiniz hangisini yüklediğinizi yazın umarım bilmeden sitedeki en baştakini yüklememişsinizdir.
Laptop altında GX 70 olan kısmın fotosunu paylaşın.
 
Diğer konuda gördüğüm gibi yapacağım değil mi? Win98 ekranından.

Firmware 4 tane vardı sitede diğerleri klavyenin dokunmatik tuşlarını bozuyordu. O yüzden en üsttekini yüklemiştim.

Format attıktan sonra yüklemedim Firmware. Dediğiniz gibi direkt raporu ekledim buraya. Öyle bekliyor PC.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Firmware 4 tane vardı sitede diğerleri klavyenin dokunmatik tuşlarını bozuyordu. O yüzden en üsttekini yüklemiştim.

Yüklemeden önce 17KEMS sonunda yazan önemli idi ona göre yüklemen lazımdı.

Diğer konuda gördüğüm gibi yapacağım değil mi? Win98 ekranından.

USB bootable edip rar içindeki dosyaları USB belleğin içine atacaksın. 98 ekranında FVBIOS yazıp Enter'a basacaksın.

Bu arada donanımsal bakım yapmanız gerekiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun istediğiniz iki resim. VBIOS'u güncelledim. Daha 1 hafta önce güzel temizledim macunlarını sıktım.
 

Dosya Ekleri

  • 17273185_798636660301218_1472907183_o.jpg
    17273185_798636660301218_1472907183_o.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 124
  • 17274088_798636616967889_500827593_n.jpg
    17274088_798636616967889_500827593_n.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
VBIOS'u güncelliyorum fakat BIOS'taki version değişmiyor. Tekrar yaptım yine olmadı.

BIOS default yapınca UEFI moduna geciyor sadece onu legach yapıp acıyorum. Update tamamlandı şimdi reset atın diyor. BIOS'a girdiğimde aynı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelliyorum diyemezsin güncellesen değişirdi.

BIOS default yapınca UEFI moduna geciyor sadece onu Legacy yapıp acıyorum.

Niye değiştiriyorsun UEFI niye kurmadın Win 10'u? Tekrar format at.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı