MSI GX70 8970M etkinleşmiyor

BIOS güncelleyememiş miyim? Çok uğraştım ama dediğim gibi kısıtlı bir BIOS menüm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
MFlash filan giremiyorum.

Aida64'ü güncelledikten sonra çıkarttım. Başka bir upload sitesine yükleyip ekleyeceğim tekrar şimdi.

Report.rar

Aida64 sonucu BIOS'u güncelledikten sonra mı çıkarttın? Hata aldığını söylüyorsun sonra güncelleyememiş miyim diyorsun!
Düzgün bir upload sitesine yükleyin bu arada.

Buraya da BIOS menüsünün fotoğraflarını çekip attım: boot_menu.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellenmiş. Ancak resimlerde asıl yeri çekmemişsin. System information kısmını çekin paylaşın.

VBIOS güncellemen de var onu da yaparsan sorunlar düzelecektir.
http://download.msi.com/archive/frm_exe/nb/BR44392.005.zip
Merhaba, MSI GX70 kullanıyorum. Harici ekran kartı Kod 43 hatası vermeye başlamıştı ve bir çok yöntem denedim ancak düzeltemedim. Birde BIOS güncelleme deniyim dedim ve kendi sitesinden indirdim ancak şimdi daha da kötü oldu. Legacy moda geçti ve her default moda aldığımda F9 ile kendisini legacy moda geçiriyor. Manuel düzeltiyorum ama bu seferde ekran kartı
"Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12)" hatası veriyor.
BIOS ile alakalı olduğunu okudum. Ama zaten kendi sitesinden indirip kurmuştum.
Eski BIOS sürümüne nasıl dönebilirim veya BIOS fabrika ayarlarına ilk halina nasıl dönebilir?
Fabrika üretim BIOS sürümü ile ekran kartı: kod 43 hatası
Sitesinden indirdiğim sürüm ile: kod 12 hatası veriyor.

BIOS eski sürüm nasıl dönebilirim veya nerede yanlış yapmış olabilirim? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• error.png
    error.png
    53 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı