2 3 gündür mavi ekran hatası alıyorum Windows 10 da denesem Windows 8.1 de denesem sürekli hata aldım. Sanırım bu hata ekran kartı driverlarından kaynaklanıyor fakat ilk yüklediğim yöntemle tekrar yüklemeyi denesem de hatalar almaya başladım. Minidump dosyalarını paylaşıyorum umarım yardım edecek birileri vardır. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar linki yeniledim hergün deniyorum birşeyler ama olmuyor biriniz bakabilir mi dosyalara cidden ben anlayamıyorum. minidump.rar — RGhost — файлообменник
Dediğiniz yöntemi daha önce denedim faydası olmadı. Gene mavi ekran verdi. Bizim bilgisayarlar biraz sıkıntılı çünkü uygun sürücü çıkarmıyorlar. Bazı arkadaşlar değişik yollardan yüklemiş bende 2 ay önce bu yol ile yüklemiştim ta ki 15 kasıma kadar. Ardından bu kullanmış olduğum yöntem daha da işe yaramadı.
Crack'li mi diyorsunuz yani? Eğer öyle ise verebileceğim destek az... En iyisi Windows 10'a geçip, Windows Update'nin kendisinin sürücüleri kurması olacaktır...
Crack'li mi diyorsunuz yani? Eğer öyle ise verebileceğim destek az... En iyisi Windows 10'a geçip, Windows Update'nin kendisinin sürücüleri kurması olacaktır...
Hocam ben resmi sürücülerini indirmediğini ve üzerinde değişiklik yaptığını varsayarak ''crack'' kelimesini kullandım. Keyfimden değil açıkçası... Ayrıca Windows 10 kurmasını önerdim. Paylaştığı video ile ilgili fikir edinmeye çalışıyordum...