Merhaba, MSI katana 15 B12vgk RTX4070 ekran kartlı modeli kullanıyorum. Başlarda aldığımda RDR2'de oynarken 1 2 defaya mahsus mavi ekran hatası almıştım ve önemsememiştim fakat CarX Drift Racing Online adlı oyuna her girdiğimde başta normal şekilde oynarken 10 15 dakika sonrasında oyun donuyor Spotify'da müzik sesi devam ediyor fakat Windows çöküyor arama çubuğu vesaire kullanılamıyor masaüstünde donarak kullanılıyor. Power tuşundan kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor ben de ekranı indirip uyku moduna alıyorum kaldırdığımda mavi ekran hatası geliyor. BlueScreenView'de hata bu şekilde. Hataların hepsi aynı dosyadan kaynaklı yardım eder misiniz?
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
BIOS downgrade önerilen bir şey değil. Attığım linkteki sürücü eski bir sürücü, tekrar onu indirip dene. Olmazsa ekran kartı problemi de olabilir diyeceğim artık.
BIOS downgrade önerilen bir şey değil. Attığım linkteki sürücü eski bir sürücü, tekrar onu indirip dene. Olmazsa ekran kartı problemi de olabilir diyeceğim artık.
Ekran kartına FurMark testi yap. 30 dakika olsun, herhangi bir sorun çıkmazsa donma,kapanma,mavi ekrana atma gibi, sonrasında Windows 10'a geç temiz kurulumla.
Selamlar, FurMark testi nasıl yapılır onu göstereceğim. -İlk önce aşağıdaki bağlantıdan FurMark'ı indirin ve kurun. https://geeks3d.com/furmark/downloads/ -Programı başlattıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Buradan ekran kartınıza ve ne kadar zorlamak istediğinize göre...