MSI KATANA 17 B13VFK-1037XTR nasıldır?

Hocam internet üzerinden almadım acil bir ürün olduğu için o konuda biraz pişmanım.

Pişman olmaya gerek yok hocam. Keyfini çıkarın. İleride bir 5000 serisi alırsınız. Her şekilde Katana ederinden fazla satılır (2.el ya da sıfır ülkemizde garip şekilde 17'3 modeller kafadan 7-10k fark ediyor)
Paneli kötü sayılır ama kesinlikle berbat değil. Ne paneller gördüm ben diğer markaların sözde %100sRGB ve 300nit
Ayrıca zaten bildiğiniz gibi 17'3 gerçekten çok farklı deneyimi var.

Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim 46-47k gibi bi bütçem var sizce alınabilecek en güzel laptop hangisi var mı bildiğiniz önerebileceğiniz laptop

Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim 46-47k gibi bir bütçem var sizce alınabilecek en güzel laptop hangisi var mı bildiğiniz önerebileceğiniz laptop.

Aklımda tam size yönelik bir ürün var. Çoğu insan bu ürünü satın almaz. Çünkü 3070 ekran kartı var. Buna rağmen bende 3070(105W) 4K Ghost of Tsushima oynuyorum. 11800H ile hem de. Kim ne derse desin 3070 hele 140W aşırı güçlü ekran kartı. Kas gücü 4070 denk. Aldığı FPS benzer. DLSS ile 4000 serisi almak elbette daha iyi olur. Buna karşı adamakıllı 4070 satın almak 55k civarı.
Ciddi anlamda söylüyorum ürünü satın alabilirsiniz. Rusya da hala Lenovo ve Aorus 3070-70 Ti satın alan çok fazla insan var. Minimum 1080/2k oyunlarda 60 FPS en az 2-3 yıl daha hizmet eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kendi bilgisayarımın oyun performansı. 11800H 16 GB DDR4 3070(105W) 4K OLED panel.
Size önerdiğim üründe benden daha iyi işlemci daha yeni DDR5 140W canavar 3070 var. Bence bu ürünü düşünün. 4060-70 alabilirsiniz elbette. Bu Lenovo kadar 45-50 k bütçede kaliteli ürün bulamazsınız.(tamamen şahsi görüşüm)
Sadece benim önerimi dikkate almayın. Ürünü araştırın. Test ve incelemelere bakın. Diğer yorumları bekleyin ya da yeni konu açın.

İlave!
Oyunlarda ki 3070 performansına göz atabilirsiniz. Her zaman doğru değil ama en yakın sonuç bu verilerde.

1040xtr versiyonunu kullanıyorum, çoğu oyunda ultra ayarlarda 75° geçmiyor.
Sizin bilgisayardan bi şikayetiniz var mı ram farkı varmış arasında çok değişir mi ya pek anlamıyorum ben

Sizin bilgisayardan bir şikayetiniz var mı RAM farkı varmış arasında çok değişir mi ya pek anlamıyorum ben.

Satın almak istediğiniz Katana da zaten 5200 DDR5 RAM var. Daha hızlısı nadir bulunur bu fiyata.

Aynen öyle hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Sizin bilgisayardan bi şikayetiniz var mı ram farkı varmış arasında çok değişir mi ya pek anlamıyorum ben
Assssllllaaa bir şikayetim yok ama kafam rahat olsun dersen ram 32 yapabilirsin.

Hocam selamlar bende MSI Katana 17 1287 modeli var. RTX 4070 i713620H 16g RAM var. Fakat sıcaklık değerleri biraz fazla gibi geldi. İşlemci isteyen oyunlarda işlemcim 85 90 arası gidip geliyor. Ekran kartım ısınmıyor fakat işlemci bana fazla ısınıyor gibi geliyor. Acaba fabrikasyon çıkışlı termal macun mu iyi değil bilemedim. Yanıtlarsanız sevinirim

Acaba fabrikasyon çıkışlı termal macun mu iyi değil bilemedim. Yanıtlarsanız sevinirim
Fabrika çıkışı macunları berbat. Vector bile alsan mx-4 ile gönderiyorlar . PTM veya thermalright heilos hakkından gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…