Katana kullanmamış bir kişi kötü diyebilir ama çöp demek abes. MSI bazen saçma bir firma. Thin-Cyborg gibi facialar yüzünden, özellikle ülkemizdeki bilgisizliğin ve ön yargı etkisiyle Katana çöp diyorlar

2021'den beri kısa süre satışını yaptığım destek sağladığım Katana, Legion, Aorus ve TUF'a serisi hala çalışırken. Nitro TUF F ve diğer Çinli markalar miadını doldurup çöp oldu. Rusya da Acer HP Lenovo bazı serisi yüzüne bile bakmıyorlar. Teknolojiye erişim bizim ülkemize göre çok daha kolay olduğu halde. Kötü demek istemiyorum ama kalitesiz ürünler. Arkadaşım Katana ısrarıma rağmen kazık fiyata17'3 Predator almıştı. 12700H 3060 2. ayın sonunda Allah'ın panel kapağı ve panel çerçevesi yamuldu. Ömrümde o kadar laptop gördüm. Deli gibi ısınan HP bile yıllarca kullandım. Paneli bu şekilde yamulan dandik bir ürün görmedim.

4. ay hoparlör pert. Her gün ekstrem sıcaklık şikayeti cabası. Marka bağımsız bu ve benzer deneyim olamdan, yurt dışı inceleme ve uzkt incelemeye göz atmadan, ürüne dokunmadan bile ürünü vezir rezil yapan kitle var.
Kullandığım Katana 21 olduğu halde sıcaklık sorunu yaşamadım. 2022 sonrası Katana soğutma kısmını daha geliştirdi. İlave bakır boru, RGB klavye, daha kaliteli kasa vs ilerledi. Tek eksiği panelin renk doğruluğu ve nit değeri. Bence 17'3 boyutu ve 3H mat panel olduğu için çok kötü değil. Panel boyutuna göre alınabilir en kaliteli ürün Katana. İsterseniz 2K uygun panel bilgisi bulabilirim. Ülkemizde de vardır o panel. (Rusya da boe gibi üst seviye kaliteli panel takıyorlardı.)