MSI Kullanıcı Yorumları

Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer
Bu zamana kadar birçok MSI ürünü kullandım. Fakat ne hikmetse sorun yaşamadığım hiçbir ürünü bulunmuyor. Yaklaşık 4-5 sene önce aldığım Gaming laptopunun 1 ay sonra anakartı yandı. Bayram dolayısıyla 20 gün sonra sıfır anakart verildi. Aynı şekilde masaüstü için MSI marka GTX 1050 Ti modelinde aşırı ısınma sorunları yaşadım. Yine değişim sağladılar. 2 farklı MSI monitör kullandım. Birinde ölü piksel diğerin de ortasında 2 çizgili şekilde geldi. En son olarak yine aynı markanın RTX 2060 Ventus model ekran kartını aldım. Bu sefer de kulaklığı bile yarıp geçen Coil Whine problemi var.

Merak ettiğim konu, MSI ülkemizde gayet kaliteli bir marka olarak görünüyor. Bu markada, bu kadar sorun yaşamam tamamen şans mıdır? Diğer MSI kullanıcısı arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartımla ekran kartım MSI, tekrar alcak olsam gene MSI alırım, sadece anakartın RGB'si Rainbow dağil o rahatsız edici.
İnşallah hayatında da tek rahatsız olduğun şey rainbow rgb olmaması olur :) Yerinde olmak isterdim.
Sendeki şans bende olsa muhtemelen intihar ederdim :/
Araba, televizyon vs. gibi daha pahalı ürünlerde hiçbir sorun yaşamıyorum. En azından öyle teselli olalım :)

MSI RX 580 Gaming kartım var. Oyunlarda görüntü kesiyor ya da reset atıyor. Yine yükte kırmızı beyaz ledleri yanıp sönüyor. DS502 kulakligim var deri kisimlari soyuldu terletiyor titreşimi deli ediyor her cikartip takinca kapatmak gerekiyor.

Bu zamana kadar birçok MSI ürünü kullandım. Fakat ne hikmetse sorun yaşamadığım hiçbir ürünü bulunmuyor. Yaklaşık 4-5 sene önce aldığım Gaming laptopunun 1 ay sonra anakartı yandı. Bayram dolayısıyla 20 gün sonra sıfır anakart verildi. Aynı şekilde masaüstü için MSI marka GTX 1050 Ti modelinde aşırı ısınma sorunları yaşadım. Yine değişim sağladılar. 2 farklı MSI monitör kullandım. Birinde ölü piksel diğerin de ortasında 2 çizgili şekilde geldi. En son olarak yine aynı markanın RTX 2060 Ventus model ekran kartını aldım. Bu sefer de kulaklığı bile yarıp geçen Coil Whine problemi var.

Merak ettiğim konu, MSI ülkemizde gayet kaliteli bir marka olarak görünüyor. Bu markada, bu kadar sorun yaşamam tamamen şans mıdır? Diğer MSI kullanıcısı arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

Bence sen evindeki elektrik hattını kontrol ettir ya da PC'ni regülatör,USP ile güç denetimine al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı