MSI MAG 100M fanları PWM destekli mi?

Kendi kontrolcüsü gayet yeterli, benim anakartta da ARGB yok. Arkaya ilk başta fan alacaktım ama sonra alırken uyumlu alırım diye vazgeçtim, bu haliyle de çünkü hava akışı çok iyi. Aktif egzoza doğrudan ihtiyacı olmuyor, fanlar havayı iyi hareket ettiriyor. Kasayla alakalı olumsuz olarak diyebileceğim tek şey aynı fiyattaki diğer kasalara kıyasla 360'lık AIO desteği olmaması ama o da beni çok ilgilendirmiyor açıkçası. Üstte de 240 desteği var zaten, bu kasaya 360 ile soğumayan 11900K koyma planım da yok.

Kasayla alakalı olumsuz olarak diyebileceğim tek şey aynı fiyattaki diğer kasalara kıyasla 360'lık AIO desteği olmaması ama o da beni çok ilgilendirmiyor açıkçası.
Çok üst seviye bir işlemciye yükseltmeyeceğim için benim içinde önemli değil aslında.
Arkaya ilk başta fan alacaktım ama sonra alırken uyumlu alırım diye vazgeçtim
Uyumluluk nasıl oluyor? Phanteks'in DRGB fanlarından mı almamız gerek?

Uyumluluk nasıl oluyor? Phanteks'in DRGB fanlarından mı almamız gerek?
Kontrolcü @Mithat Berhan hocamın da dediği gibi Daisy Chain mantığıyla çalışıyor, uç olarak da hem DRGB hem de ARGB uçları var. Ben farklı bir fan almak istemediğim için egzoz takmadım, ileride rahatlayınca biraz paraya kıyıp direkt SK120 almayı planlıyorum. Arkadaki uçları bulabilirsem fotoğrafını atarım :).

Daisy Chain tam olarak ney?
Zincir şeklinde bağlantı. Yani bir fandan çıkan RGB kablosunu diğer fanın RGB kablosuna takıyorsun. Onu ucuna bir tane daha gibi.

Vagon eklenen trenler gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı