Elektronik MSI MAG 274UPF 27" 1ms UHD Type-C IPS oyuncu monitörü

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Alternative Gigabyte 18k iken ve o da giriş seviye olduğuna göre ve Hepsiburada'nın kendisine bakarsak indirim var gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yeni dizeceğim sistem için önce 2K bir ekran bakıyordum fakat fiyatını görünce sanırım dayanamayacağım ve bu ekranı alacağım. Ancak şuan yurtdışında olduğum için en erken bir ay sonra ekranı görüp test edebilirim. Ölü piksel çıkması durumunda vs. satın alımdan bir ay bile geçse iade alır mı Amazon?

Merhabalar, yeni dizeceğim sistem için önce 2K bir ekran bakıyordum fakat fiyatını görünce sanırım dayanamayacağım ve bu ekranı alacağım. Ancak şuan yurtdışında olduğum için en erken bir ay sonra ekranı görüp test edebilirim. Ölü piksel çıkması durumunda vs. satın alımdan bir ay bile geçse iade alır mı Amazon?
30 güne kadar iade desteği var.

Aldım hocam çok teşekkür ederim, yarın teslim edilecek diyor bakalım. Bir de şimdi 60-70 Bin lira bütçeyle 4K oyunculuk için bilgisayar kaldı onu da indirimlerde kovalayacağım.

Çok iyi fiyata aldın. Hayırlı olsun.
Senden ricam geldiğinde deneyebilirsen duygularını duymak isteriz.

Çok iyi fiyata aldın. Hayırlı olsun.
Senden ricam geldiğinde deneyebilirsen duygularını duymak isteriz.
Hocam çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun ama en erken bir ay sonra test edebilirim. Çünkü Türkiye’de değilim ama döndüğüm zaman mutlaka incelemesini sizlerle paylaşacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı