Hala aynı fiyat. Nerede düştü?6800 TL'ye düştü.
![]()
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hepsiburada üzerinde "Abaküs Teknoloji" satıcısında düşmüştü.Hala aynı fiyat. Nerede düştü?
Bu ne ya AI botu yorumu mu? Anakart iyi hoş güzel de bu kadar yapay bir yorum görmedim hayatımdaKullanalı 5 ay oldu. Anakart, gerçekten beklentilerimi aştı. En beğendiğim özelliği, hızlı M.2 SSD yuvaları sayesinde sağladığı mükemmel veri aktarımı. Bu, oyun ve uygulamaların anında yüklenmesini sağladı, böylece kullanıcı deneyimim büyük ölçüde gelişti.
Bu anakartı tercih etmemin nedeni, yüksek kaliteli bileşenleri ve Wi-Fi 6E desteği. Bu sayede kablosuz bağlantım çok daha hızlı ve stabil. Ayrıca, kullanıcı dostu BIOS arayüzü ve geniş özelleştirme seçenekleri de beni etkiledi.
İhtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor ve overclock yapma kapasitesiyle performansımı artırıyor. Güçlü yönleri arasında yüksek kaliteli kapasitörler ve geniş bağlantı seçenekleri var; zayıf yönü şu an gözüme çarpan yok.
Sonuç olarak, MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI harika bir yatırım oldu ve hem günlük kullanımda hem de oyunlarda mükemmel bir performans sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim!
@MSI Türkiye Bir şeyler deniyorKullanalı 5 ay oldu. Anakart, gerçekten beklentilerimi aştı. En beğendiğim özelliği, hızlı M.2 SSD yuvaları sayesinde sağladığı mükemmel veri aktarımı. Bu, oyun ve uygulamaların anında yüklenmesini sağladı, böylece kullanıcı deneyimim büyük ölçüde gelişti.
Bu anakartı tercih etmemin nedeni, yüksek kaliteli bileşenleri ve Wi-Fi 6E desteği. Bu sayede kablosuz bağlantım çok daha hızlı ve stabil. Ayrıca, kullanıcı dostu BIOS arayüzü ve geniş özelleştirme seçenekleri de beni etkiledi.
İhtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor ve overclock yapma kapasitesiyle performansımı artırıyor. Güçlü yönleri arasında yüksek kaliteli kapasitörler ve geniş bağlantı seçenekleri var; zayıf yönü şu an gözüme çarpan yok.
Sonuç olarak, MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI harika bir yatırım oldu ve hem günlük kullanımda hem de oyunlarda mükemmel bir performans sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.