MSI MAG Forge 100M mi, Zalman N5 MF mi?

N5MF nin onde ki toz filtresi kasanin hava akisini bozuyor daha dogrusu kiytirik toz filtresi o kadar kalin ki kasaya hava akisini engelliyor. Toz filtresini cikarinca sistem bosta ve yukte ortalama 6 derece daha serin calisiyor. Ben 410 liraya vatandan almistim ama suan ki aklim olsa almam gider 4000D airflow yada P400A alirim, o kadar butcem yoksa da almam bu kasalari sonucta bir kere alican 7-8 belki 10 yil kullanican.

N5mfnin onde ki toz filtresi kasanin hava akisini bozuyor daha dogrusu kiytirik toz filtresi o kadar kalin ki kasaya hava akisini engelliyor. Toz filtresini cikarinca sistem bosta ve yukte ortalama 6 derece daha serin calisiyor. Ben 410 liraya Vatan'dan almistim ama şu anki aklim olsa almam gider 4000D airflow ya da P400A alirim, o kadar butcem yoksa da almam bu kasalari sonucta bir kere alican 7-8 belki 10 yil kullanican.

Sağ olun yorumunuz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı