MSI MAG FORGE 100R nasıldır?

Teşekkür ederim hocam önerileriniz için :). Siz hangi sistemi, parçaları almayı düşünüyorsunuz hocam? Merak ettim:).

Ben RTX 3060'ın ya da 3050'nin çıkmasını bekliyorum fiyata göre 3050 Ti ya da 3060 tercih ediceğim işlemci olaraksa AMD uygun fiyatlı bir işlemci çıkarmazsa i5 10400F almayı planlıyorum. Hem bütçem daha kesinleşmediği için diğer parçalar için çok bir şey diyemiyorum ama kasa olarak 1 yıldır falan MSI Mag 100 serisinden bir kasa almak istiyorum ve büyük ihtimalle tercihimi bu yönde yapacağım. Konuyu çok dağıtmayalım malum konu dışı muhabbet etmek yasak gereksiz yere kısıtlanmayalım 😄.

Ben RTX 3060'ın ya da 3050'nin çıkmasını bekliyorum fiyata göre 3050 Ti ya da 3060 tercih ediceğim işlemci olaraksa AMD uygun fiyatlı bir işlemci çıkarmazsa i5 10400F almayı planlıyorum. Hem bütçem daha kesinleşmediği için diğer parçalar için çok bir şey diyemiyorum ama kasa olarak 1 yıldır falan MSI Mag 100 serisinden bir kasa almak istiyorum ve büyük ihtimalle tercihimi bu yönde yapacağım. Konuyu çok dağıtmayalım malum konu dışı muhabbet etmek yasak gereksiz yere kısıtlanmayalım 😄.

Tamam hocam :D. Kuralları çok bilmiyorum yeni sayılırım. Alacağınızda umarım denk geliriz, fikir almış olurum yine sizden :D.

Hayır hocam. Sadece modeli göstermek için İtopya'dan attım. Başka yerde daha uygunsa benim için daha iyi :D.

Başlık değiştirilmiş. MSI için diyorsun değil mi @Silinen üye? @Samotne Ciasteczka hocam bu kasayı takibe alayım o zaman. Toplamaya başladığımda indirimden kapayım. 2070 Super için iyi diyorsunuz yani.

Hangisi hocam MSI mı yoksa Corsair için mi? Site başlığı değiştirmiş.

O zaman 2070 Super için gayet iyi bir kasa diyorsunuz MSI Mag Forge 100 için değil mi?

Fark etmemiştim hocam.

Mag Forge 100R için konuşmuştum ustam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı