Ölü pixel ise sorun, paneli Samsung yapıyor. Ben MSI tavsiye ederim, ASUS çok kalitelidir. Samsung önermem ben.Bende bu aralar monitör arıyorum. Aynı monitörü almayı düşünüyorum. Fakat kullanıcı yorumlarınız araştırınca almama kararı aldım. Ölü piksel olayı çok sık görülüyormuş. Asıl olay aşırı color banding var diyorlar. Sırf bu sebepten tercih etmedim. Farklı modele yöneltim satın aldım. Bendeki şans bundada color banding sorunu çıktı. Bu sorun fazla olunca video izlerken zevk vermiyor. İade süreci başlattım.
Affedersiniz color banding nedemek açıklarmısınız lütfen .Bende bu aralar monitör arıyorum. Aynı monitörü almayı düşünüyorum. Fakat kullanıcı yorumlarınız araştırınca almama kararı aldım. Ölü piksel olayı çok sık görülüyormuş. Asıl olay aşırı color banding var diyorlar. Sırf bu sebepten tercih etmedim. Farklı modele yöneltim satın aldım. Bendeki şans bundada color banding sorunu çıktı. Bu sorun fazla olunca video izlerken zevk vermiyor. İade süreci başlattım.
Affedersiniz color banding nedemek açıklarmısınız lütfen .
Şarjım %1 olduğu için yazamadım o yüzden resim atmak istedim. Evet doğru dalgalanma color banding.Dalgalanma color banding demek oluyor yanlışmıyım ? Eğer öyleyse çok kötü bir şey
TeşekkürlerŞarjım %1 olduğu için yazamadım o yüzden resim atmak istedim. Evet doğru dalgalanma color banding.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.