MSI MAG241C Alınır Mı?

IRCTurk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl? RTX2060 Gigabyte Extreme ile kullanacağım.Fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.

Bende bu aralar monitör arıyorum. Aynı monitörü almayı düşünüyorum. Fakat kullanıcı yorumlarınız araştırınca almama kararı aldım. Ölü piksel olayı çok sık görülüyormuş. Asıl olay aşırı color banding var diyorlar. Sırf bu sebepten tercih etmedim. Farklı model monitör aldım. Bendeki şans bundada color banding sorunu çıktı. Bu sorun fazla olunca video izlerken zevk vermiyor. İade süreci başlattım.

Son düzenleme:
Bende bu aralar monitör arıyorum. Aynı monitörü almayı düşünüyorum. Fakat kullanıcı yorumlarınız araştırınca almama kararı aldım. Ölü piksel olayı çok sık görülüyormuş. Asıl olay aşırı color banding var diyorlar. Sırf bu sebepten tercih etmedim. Farklı modele yöneltim satın aldım. Bendeki şans bundada color banding sorunu çıktı. Bu sorun fazla olunca video izlerken zevk vermiyor. İade süreci başlattım.
Ölü pixel ise sorun, paneli Samsung yapıyor. Ben MSI tavsiye ederim, ASUS çok kalitelidir. Samsung önermem ben.

Bende bu aralar monitör arıyorum. Aynı monitörü almayı düşünüyorum. Fakat kullanıcı yorumlarınız araştırınca almama kararı aldım. Ölü piksel olayı çok sık görülüyormuş. Asıl olay aşırı color banding var diyorlar. Sırf bu sebepten tercih etmedim. Farklı modele yöneltim satın aldım. Bendeki şans bundada color banding sorunu çıktı. Bu sorun fazla olunca video izlerken zevk vermiyor. İade süreci başlattım.
Affedersiniz color banding nedemek açıklarmısınız lütfen .

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190422-193256_Chrome.jpg
    Screenshot_20190422-193256_Chrome.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 92
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı