Ne alır?Parası olan adam bu paralara b650 chipset almaz.
Parası olan adam bu paralara b650 chipset almaz.
2. el aldınız sanırım. Tomahawk güzeldir ama aradaki farka Carbon için değer. İkisinin arasındaki Edge modelini kullanıyorum. Beyaz sistem diziyor olmasam net Carbon alırdım.
Gaming Plus ne alakaHayır 0 aldım indirim denk geldi aldım ve hayır ben alırken dediğim gibi Tomahawk ile arasında uçurum fiyat yoktu ben de ekleyip Carbon aldım. Kendi aldığım ürünü benden daha iyi bilmiş gibi yazman güldürdü.gaming Plus örneğine gelirsek ben o çöpe para vermem.
Hangi işlemci ile kullanacaksınız ve işlemciye, RAM'e herhangi bir OC işlemi yapacak mısınız? Gerçi TUF Plus da VRM ve mosfet konusunda çoğu senaryoda başarılı olup tatmin eder.Meraktan soruyorum bu anakart strix serisi gibi biraz daha fantezi/performans sınıfına mı giriyor yoksa cidden para vermeye değecek özellikleri var mı? Yakın zamanda AM5 sistem almayı düşünüyorum aklımda TUF B650 Plus almak vardı ikisinede bakıyorum PCiE 5.0, MOSFET soğutması falan derken yüzeysel olarak pek farklılık görmedim port sayısı hariç. Üstüne 4 bin lira eklemeye değecek bir farkı var mıdır?
İş amaçlı 7950X düşünüyorum hocam OC ile pek işim olmaz işlemciyle zaten durumu ortada. Belleklede pek işim olmaz 6000mhz CL30 alıp işime bakmayı düşünüyorum direk ince detaylara girmek gibi bir niyetim yok tak çalıştır kafasındayım genellikleHangi işlemci ile kullanacaksınız ve işlemciye, RAM'e herhangi bir OC işlemi yapacak mısınız? Gerçi TUF Plus da VRM ve mosfet konusundan çoğu senaryoda başarılı.
TUF şimdilik işinizi benzer seviyede görür hocam. Tomahawk da alabilirsiniz. Gen 5 ekran kartlarına hazırlık olsun yıllarca anakart değişmem diyorsanız orta-üst bir X670 de olabilir. İleride alacağınız daha üst düzey işlemcilere de yatırım olur, Carbon'daki soğutmanın artısı o olur.İş amaçlı 7950X düşünüyorum hocam OC ile pek işim olmaz işlemciyle zaten durumu ortada. Belleklede pek işim olmaz 6000mhz CL30 alıp işime bakmayı düşünüyorum direk ince detaylara girmek gibi bir niyetim yok tak çalıştır kafasındayım genellikle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.