MSI MPG Core Liquid K360 nasıldır?

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba.
Ryzen 7 5800X işlemcim için AIO soğutucu arayışındayım. Lian Li O11 Dynamic kasada kullanacağım. Başlıkta belirttiğim soğutucuyu kullanan var mı aramızda? Birkaç inceleme videosu izledim, fena değil gibi.
Özellikle kullanıcı yorumlarını çok merak ediyorum. Pompa ve pompa üstündeki fanın gürültüsü rahatsız edici olur mu? Radyatör fanları çok ses yapıyor mu acaba. Genel performansı iyi gibi bir izlenim aldım.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

Bütçe ne kadar? MSI ve Gigabyte gibi marka kazığı yeterli performans vermeyen ürünlere bakmayın. Arctic LF360 veya LF360 ARGB, Lian Li Galahad 360, Phanteks Glacier 360MP, Silverstone PF360 gibi ürünlere bakabilirsiniz.
@BerkayZ87

X360'ın performansı Galahad'a yakındır. Ekran isteyen alabilir.

Yeni çıkacak olan MSI soğutucularını bekleyebilirsin. CoreLiquid K360'ın üst modeli gelecek. Bunun dışında Lian Li'ye set olsun dersen Galahad 360 önerebilirim. Ekranlı modellerden önerebileceğim tek model NZXT Kraken Z73. O da TR'de yok diye biliyorum.

Ya aslında K360 düşünmemin iki nedeni var. İlki amazonda ciddi indirime girmiş, ikincisi MSI Far Cry 6 kampanyası. Bu ürünü alırsam FC6 Standart sürüm ücretsiz geliyor. Yani toplamda K360 bana 1730 TL ye gelmiş oluyor gibi. Aslında üstünde ekranı olması benim için çok da önemli bir şey değil. Ancak ekransız 360 mm diğer marka modeller bile neredeyse bu fiyata geliyor gibi.

Ya aslında K360 düşünmemin iki nedeni var. İlki amazonda ciddi indirime girmiş, ikincisi MSI Far Cry 6 kampanyası. Bu ürünü alırsam FC6 Standart sürüm ücretsiz geliyor. Yani toplamda K360 bana 1730 TL ye gelmiş oluyor gibi. Aslında üstünde ekranı olması benim için çok da önemli bir şey değil. Ancak ekransız 360 mm diğer marka modeller bile neredeyse bu fiyata geliyor gibi.
Ekran senin için önemliyse 1730 lira bu ürün için bedava. Yapıştır geç. Zaten memnun kalmazsan Amazon iade konusunda zorluk çıkartmaz.

O fiyat o soğutucu için iyi. Tek sevmediğim tarafı çok fazla kablo kirliliği yapması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı