Çözüldü MSI MPG X570 GAMING Plus BIOS güncellerken ekran gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yigitkmv

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kendime topladığım yeni PC'm de 2 hafta sonrasında BIOS güncellemesi geldiğini fark ettim ve USB belleği hazırladım doğru dosyayı indirdim. BIOS güncellemesine başladığında birkaç dakika sonra ekran siyah oldu ama bilgisayar çalışmaya devam etti. Belkide sadece ekran gitmiştir güncellemeye devam ediyordur diye 2 saat açık tuttum ama hiçbir şey olmadı. Şu anda yeniden açtığımda hiçbir şey olmuyor sadece ışıkları yanıyor ve fanları dönüyor. Internette gördüğüm BIOS reset videolarına bakarak hepsini denedim ama hiçbiri işe yaramadı.

Anakart: MSI MPG X570 GAMING Plus.

Çözüm
BIOS Flashback deneyebilirsin. Anakartının sitesine gir, güncellemeden önce bulunduğun BIOS'u anakartın resmi sitesinden indirip USB'ye at. USB'ye attığın dosyanın ismini MSI.ROM yap ve sadece BIOS dosyası olsun. USB'de anakart BIOS'u hariç hiçbir şey olmamalı.
Bu arada USB'nin MBR ve FAT32 olduğundan emin ol. Daha sonra anakartındaki BIOS Flashback için gösterilen USB portuna USB'yi tak ve BIOS Flashback düğmesine bas.
BIOS Flashback deneyebilirsin. Anakartının sitesine gir, güncellemeden önce bulunduğun BIOS'u anakartın resmi sitesinden indirip USB'ye at. USB'ye attığın dosyanın ismini MSI.ROM yap ve sadece BIOS dosyası olsun. USB'de anakart BIOS'u hariç hiçbir şey olmamalı.
Bu arada USB'nin MBR ve FAT32 olduğundan emin ol. Daha sonra anakartındaki BIOS Flashback için gösterilen USB portuna USB'yi tak ve BIOS Flashback düğmesine bas.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı