MSI MPG X570 Pro Carbon WiFi alınır mı?

E.Drmş

Decapat
Öncelikle selamın aleykum. MSİ MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Satın aldım yanında CPU soğutucu hediyesi var diye. Bu anakart serisinden alan var mı ya da soğutucu eline ulaşan. Bana cevap yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190719_092609_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20190719_092609_com.android.chrome.jpg
    272,7 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısından bende aldım ve memnunum. Fakat soğutucu hediyesi henüz elime ulaşmadı. Ama forumda hediyeyi alanlar var. Benim hesabımda kayıt tamamlandı onaylanması bekleniyor yazıyor. Muhtemelen yoğunluk ve stok durumundan dolayı uzun sürebiliyor.

Aynısından bende aldım ve memnunum. Fakat soğutucu hediyesi henüz elime ulaşmadı. Ama forumda hediyeyi alanlar var. Benim hesabımda kayıt tamamlandı onaylanması bekleniyor yazıyor. Muhtemelen yoğunluk ve stok durumundan dolayı uzun sürebiliyor.
Benim de aynı yazıyor inşallah yolarllar sistemi toplamam lazım. Ekstra soğutucu almak istemiyorum.

Arkadaslar merhaba msi x570 pro carbon wifi siparis ettim elime gecti ancak kutunun acilan yerinde guvenlik bandi yok. Msi kutularinda oluyor mu bu bant? Cunku Islemci ekran karti ssd ram aldim hepsinde var
20191115_115843.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı