MSI MPG X670e Carbon Wi-Fi anakartta Beta BIOS kurulmalı mı?

😂😂😂Yok yazılımını kurmadım açıkçası daha önceki PC m dede kullandım onda bu sıkıntıyı yaşamadım. Açıkçası sizin şüphelendiğiniz gibi RAM olabilir mi acaba diye düşünmüştüm ama Memtest'te problem olmayınca geriye anakart işlemci ya da SSD kalıyor. Sanırım SSD değiştiririp Windows'u yeniden yükleyeceğim bir de öyle deneyeyim. Bu sefer vatandan Samsung alacağım.

Bak bende de 4080 7800x3D var misal ama bu sistemin kağıt üzerinde donma yapmaması lazım. GeForce expreince optimizasyonunda bir ihtimal sorunda olabilir Bende bir ara RDR 2 açılmadı meğerse sanal bellek saçmalığındanmış öyle bir mevzu var yani. RAM'ler sorunsuzsa SSD olabiir olmayabilir de.

Bak bende de 4080 7800x3D var misal ama bu sistemin kağıt üzerinde donma yapmaması lazım. GeForce expreince optimizasyonunda bir ihtimal sorunda olabilir Bende bir ara RDR 2 açılmadı meğerse sanal bellek saçmalığındanmış öyle bir mevzu var yani. RAM'ler sorunsuzsa SSD olabiir olmayabilir de.
Format atıp herşeyi sıfırlayıp tekrar deneyeceğim. Ekran kartı olsa desem 3080 ile de denedim aynı sorunu yaşadım . Bana göre sorun geriye anakart işlemci ram gibi geliyordu. Ama herşeyi sıfırlayıp deneyeceğim .

Format atıp herşeyi sıfırlayıp tekrar deneyeceğim. Ekran kartı olsa desem 3080 ile de denedim aynı sorunu yaşadım . Bana göre sorun geriye anakart işlemci ram gibi geliyordu. Ama herşeyi sıfırlayıp deneyeceğim .
Bu arada önerebileceğiniz ssd ve ram var mıdır ?

Son düzenleme:
Format atıp her şeyi sıfırlayıp tekrar deneyeceğim. Ekran kartı olsa desem 3080 ile de denedim aynı sorunu yaşadım. Bana göre sorun geriye anakart işlemci RAM gibi geliyordu. Ama her şeyi sıfırlayıp deneyeceğim.

Bu arada önerebileceğiniz SSD ve RAM var mıdır?

Senin şu an kullandığın RAM hangisi Corsair, G.Skill, XPG ise değiştirmeye gerek yok RAM GB'Ti az olursa donma olur 16 veya 32 GB ise sorun olmaz.

CL'si biraz fazla senin RAM'ın benim XPG Lancer RGB 7200MHz CL34.

G.Skill 2*16 6000 MHz CL30 ile değiştirmeyi düşünüyorum şuan. Tavsiye eder misiniz?

Siz bu durumu nasıl düzelttiniz ?

G.Skill 2*16 6000 MHz CL30 ile değiştirmeyi düşünüyorum şuan. Tavsiye eder misiniz?

Siz bu durumu nasıl düzelttiniz ?
Oyun ayarlarında işlemcinin gpusu seçilmiş onu ekran kartına geçirdim ve sanal bellek oluşturmayı otomatik ayarladım (daha önce değer verip kurcalamıştım) sonra bir problem oluşturmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı