Merhabalar biosta donma yaşamadım. Normal kullanımda Excel vs işlerimde de donma yaşamadım . Oyunda yapıyor .Biosta donuyor mu sana yardımcı olurum.
![]()
MPG X670E CARBON WIFI
Offering colorful customization with Mystic Light, tuned for better performance by 18 Duet Rail Power System, DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen5 M.2 & PCIe, Premium Thermal Solution, Screwless M.2 Shield Frozr, Wi-Fi 6E, USB 3.2 Gen 2x2www.msi.com
7D70v1C sürümünü indirip kursana.
Sisteminin donma yapmaması lazım. Oyun HDD'ye kurulu değil değil mi?
![]()
MPG X670E CARBON WIFI
Offering colorful customization with Mystic Light, tuned for better performance by 18 Duet Rail Power System, DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen5 M.2 & PCIe, Premium Thermal Solution, Screwless M.2 Shield Frozr, Wi-Fi 6E, USB 3.2 Gen 2x2www.msi.com
7D70v1C sürümünü indirip kursana.
Sisteminin donma yapmaması lazım. Oyun HDD'ye kurulu değil değil mi?
Şadim bu buna kurulu oyun Kingston Fury Renegade 500GB 7300MB/S - 3900MB/S SSD
Evet en son o çıkmış ona su deneyeceğim . Bu arada Ryzen master yüklü ve auto oc var ondan olma ihtimali var mı ?
Bios ayarlarında ekstra yapmam gereken birşey var mı ? Sadece İlk kurulumda xmp yi açmıştım ve oc explore mode u expert yapmıştım. Ama dün Rovildinin dediği gibi hem xmp açık şekilde hemde kaplı şekilde memtest yaptığımda hata almadım.Biosta donuyor mu sana yardımcı olurum.
Son düzenleme: