MSI MPG X670e Carbon Wi-Fi anakartta Beta BIOS kurulmalı mı?

Biosta donuyor mu sana yardımcı olurum.
Merhabalar biosta donma yaşamadım. Normal kullanımda Excel vs işlerimde de donma yaşamadım . Oyunda yapıyor .

7D70v1C sürümünü indirip kursana.

Sisteminin donma yapmaması lazım. Oyun HDD'ye kurulu değil değil mi?

7D70v1C sürümünü indirip kursana.

Sisteminin donma yapmaması lazım. Oyun HDD'ye kurulu değil değil mi?

Şadim bu buna kurulu oyun Kingston Fury Renegade 500GB 7300MB/S - 3900MB/S SSD
Evet en son o çıkmış ona su deneyeceğim . Bu arada Ryzen master yüklü ve auto oc var ondan olma ihtimali var mı ?

Biosta donuyor mu sana yardımcı olurum.
Bios ayarlarında ekstra yapmam gereken birşey var mı ? Sadece İlk kurulumda xmp yi açmıştım ve oc explore mode u expert yapmıştım. Ama dün Rovildinin dediği gibi hem xmp açık şekilde hemde kaplı şekilde memtest yaptığımda hata almadım.

Son düzenleme:
Merhaba BIOS'ta donma yaşamadım. Normal kullanımda Excel vs işlerimde de donma yaşamadım. Oyunda yapıyor.

Şadim bu buna kurulu oyun Kingston Fury Renegade 500GB 7300MB/S - 3900MB/S SSD.
Evet en son o çıkmış ona su deneyeceğim. Bu arada Ryzen Master yüklü ve Auto OC var ondan olma ihtimali var mı?

BIOS ayarlarında ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Sadece ilk kurulumda XMP'yi açmıştım ve OC explore mode u expert yapmıştım. Ama dün rovildinin dediği gibi hem XMP açık şekilde hem de kaplı şekilde Memtest yaptığımda hata almadım.

BIOS'u sıfırla benim ayarları yap.

1. Memory context restore enable yap.
F10 yap tekrar BIOS'a gir.
2. EXPO'yu enable yap
3 overclock ayarlarında eco mode ve TDP 105W yap F10 kaydet şu an oyunda olsun program olsun donma olmuyor. Benimde anakartım msi mpg x670E carbon wifi bios sürümüm 1B.

BIOS'u sıfırla benim ayarları yap.

1. Memory context restore enable yap.
F10 yap tekrar BIOS'a gir.
2. EXPO'yu enable yap
3 overclock ayarlarında eco mode ve TDP 105W yap F10 kaydet şu an oyunda olsun program olsun donma olmuyor. Benimde anakartım msi mpg x670E carbon wifi bios sürümüm 1B.
Siz hangi işlemciyi kullanıyordunuz? Tdp ayarları 7900x3d içinde aynısını yapmam doğru olur mu sizce ? Birde asıl problem ram işlemci anakart hangisinden olabilir? En azından en kötü garantiye gönderim sağlayayım .

Siz hangi işlemciyi kullanıyordunuz? TDP ayarları 7900x3D içinde aynısını yapmam doğru olur mu sizce? Bir de asıl problem RAM işlemci anakart hangisinden olabilir? En azından en kötü garantiye gönderim sağlayayım.

Benim işlemci Ryzen 9 7950X.

Siz hangi işlemciyi kullanıyordunuz? TDP ayarları 7900x3D içinde aynısını yapmam doğru olur mu sizce? Bir de asıl problem RAM işlemci anakart hangisinden olabilir? En azından en kötü garantiye gönderim sağlayayım.

Ben sizin oyunda donma sebebini disk olarak görüyorum tabiri yorumlara bakmak lazım belki bu donmaları farklı kişilerde yaşamış olması lazım bende aynı anakartı kullanıyorum.

Ben sizin oyunda donma sebebini disk olarak görüyorum tabiri yorumlara bakmak lazım belki bu donmaları farklı kişilerde yaşamış olması lazım bende aynı anakartı kullanıyorum.
Disk olarak ne kullanıyorsunuz ?

Bir de diski zorlayabileceğim bundan emin olabileceğim bir test programı var mıdır?

Son düzenleme:
Hepsiburadadan almıştım ama satıcısı da Hepsiburadaydı yine olma ihtimali var mı
Hepsiburada iadeden/tamirden gelen ürünleri tekrar gönderebiliyor Tabi net konuşmamak gerekirde cihazın orijinalliği nedir? Yazılımını vs kurdun mu?

Hepsiburadayı görünce tepkim bu oldu kusura bakma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsiburada iadeden/tamirden gelen ürünleri tekrar gönderebiliyor tabii net konuşmamak gerekirde cihazın orijinalliği nedir? Yazılımını vs kurdun mu?

Hepsiburada'yı görünce tepkim bu oldu kusura bakma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

😂😂😂Yok yazılımını kurmadım açıkçası daha önceki PC m dede kullandım onda bu sıkıntıyı yaşamadım. Açıkçası sizin şüphelendiğiniz gibi ram olabilir mi acaba diye düşünmüştüm ama Memtest'te problem olmayınca geriye anakart işlemci ya da SSD kalıyor. Sanırım SSD değiştiririp windowsu yeniden yükleyeceğim bir de öyle deneyeyim. Bu sefer vatandan Samsung alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı