Msi Nightblade Mi 3 Güç kaynağı değiştirilebilir mi?

Daha fazla  
Selamlar,
Msi Nightblade Mi 3
  • i5 - 7400
  • GTX 1060
  • 8 GB RAM DDR4
  • 128 GB SDD
  • 1 TB HDD
  • 300 - 350W Güç kaynağı
Olan modeline sahibim.

Güç kaynağı yetersiz gibi geliyor sizce yeterli mi değil mi, kasa küçük olduğu için acaba güç kaynağı da mı küçük? değiştirebilir miyim sizce?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Belirttiğiniz PSU bu sistem için yetmeyecektir, değiştirmelisiniz.

PSU'lar genelde ATX yapıda(standart) olurlar sıkıntı çıkmaz ama siz yinede bir resim eklerseniz, daha garanti cevap veririz.

PSU'lar genelde ATX yapıda(standart) olurlar sıkıntı çıkmaz ama siz yinede bir resim eklerseniz, daha garanti cevap veririz.
Hocam şimdi bu hazır kasa bildiğiniz üzere, ben bu kasanın içini açarsam garanti dışı kalır mı onu bilmediğim için açamıyorum kasayı bakmak için vs :D daha 1 hafta olmadı kasayı alalı garanti dışı olabilir diye açmıyorum.

Birde şuan bilgisayar açık GTA 5, PUBG CSGO vs oyunları oynuyorum Kasa Msi Nightblade Mi 3 Hazır Kasa aldığımda 350w ile geldi yani bi sıkıntı çıkartır mı yinede 350w olması?

Hocam şimdi bu hazır kasa bildiğiniz üzere, ben bu kasanın içini açarsam garanti dışı kalır mı onu bilmediğim için açamıyorum kasayı bakmak için vs :D daha 1 hafta olmadı kasayı alalı garanti dışı olabilir diye açmıyorum.

Birde şuan bilgisayar açık GTA 5, PUBG CSGO vs oyunları oynuyorum Kasa Msi Nightblade Mi 3 Hazır Kasa aldığımda 350w ile geldi yani bi sıkıntı çıkartır mı yinede 350w olması?
Hazır sistem olduğunu şimdi anladım. :) Sıkıntı çıkartacak olsaydı, MSI onu oraya koymazdı. Sıkıntı çıkartmaz. Sistemde kapanma, donma, oyundayken uzun süreli donma olmadıkça korkmayın.

MSI da olsa, Turbox da olsa, her zaman adi ve yetersiz PSU kullanırlar. O sistem için en azından 450W bir PSU öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı