MSI özelliği Asusta varmı?

plukod

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle belki konu komik olabilir ama merak ettim baktım bulamadım sorayım dedim...
Şimdi MSI anakart ve GTX 970 ekran kartı aldığımızda overloc otomatik yapıyor...
Peki asus anakart ve asus GTX970 ekran kartı alırsam aynı özellik yada artı bir özellik alabilicekmiyim...
Bu arada amd fx 8350 işlemcide asusmu msı mı dersiniz... Ve MSI bi ara teknik servis müşteri ilişkisi düşüşteydi. Şuan ki durumu iyimi, yada ben mi yanlış bir bilgiye sahibim....

Öncelikle gtx970 i sen pciexpress destekli hangi anakarta takarsan tak işlemci darboğazın vs. yoksa zaten gerekli yerde kart kendi frekanslarını yükseltecektir bu kartın kendi donanımdan gelen bir şey.
Asus anakart ve asus ekran kartı yada msi içinde aynı durumu göz önüne alırsak bir artı söz konusu değil yani bir ekstra bir uyum veya uyumsuzluk vs. çoğunlukla marka veya tasarım gibi nedenlerden.
8350 işlemcine gelecek olursak bütçeni belirtirsen diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır msi veya asus diye ayırma.
Teknik servis konusunda bir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı