MSI Optix 27 G271 monitör nasıldır?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.206
Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Aslında gönül 2K monitör isterdi lakin bütçem daha fazlasına yetmiyor. 1800 TL'ye indirimden bu monitörü aldım şimdi fiyatı 2.285.47 TL olmuş. Monitör Curved değil lakin IPS ve 1ms. Curved takıntım yok bu monitör benim işimi rahatlıkla görecek gibi gözüküyor lakin internette ilk almaya karar verdiğimden beri net bir şey göremedim. Sanırım yeni bir model olsa gerek ki fazla alan olmamış dedim. İtopya henüz kargomu göndermedi, bende daha monitör gelmemişken acaba hata mı yaptım diye kendime sormaya başladım, acaba bu fiyat bandında alınabilecek daha mantıklı modeller mevcut mu? AOC'nin VA panel olup Curved olanı 1850 TL.

Özetle 1800 lira bandında en mantıklı 27 Inc monitör hangisi?

İtopya linki: MSI OPTIX 27" G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında gönül 2K monitör isterdi lakin bütçem daha fazlasına yetmiyor. 1800 TL'ye indirimden bu monitörü aldım şimdi fiyatı 2.285.47 TL olmuş. Monitör Curved değil lakin IPS ve 1ms. Curved takıntım yok bu monitör benim işimi rahatlıkla görecek gibi gözüküyor lakin internette ilk almaya karar verdiğimden beri net bir şey göremedim. Sanırım yeni bir model olsa gerek ki fazla alan olmamış dedim. İtopya henüz kargomu göndermedi, bende daha monitör gelmemişken acaba hata mı yaptım diye kendime sormaya başladım, acaba bu fiyat bandında alınabilecek daha mantıklı modeller mevcut mu? AOC'nin VA panel olup Curved olanı 1850 TL.

Özetle 1800 lira bandında en mantıklı 27 Inc monitör hangisi?

İtopya linki: MSI OPTIX 27" G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Ekran kartınız 2K için en az 60 FPS veremeyecekse, 2K monitör düşünmeyin. Günümüz oyunlarında 2K monitör 60FPS için en az GTX 1070 lazım. Ama seneye 1070 yetmeyecek Teknolojiye yetişmek zor. 1080P öneririm, candır. Dediğiniz monitör güzel.

Ekran kartınız 2K için en az 60 FPS veremeyecekse, 2K monitör düşünmeyin. Günümüz oyunlarında 2K monitör 60FPS için en az GTX 1070 lazım. Ama seneye 1070 yetmeyecek teknolojiye yetişmek zor. 1080P öneririm, candır. Dediğiniz monitör güzel.

GPU olarak 5700 XT düşünüyorum desem beni kovalamazsınız değil mi? 😂
5700 XT almak istiyorum aslında biraz sıkışarak alabilirim de ama emin değilim. 1660 Super düşünüyorum şu an 2200 liraya falan gigabyte var aklıma yattı dün akşam.

GPU olarak 5700 XT düşünüyorum desem beni kovalamazsınız değil mi? 😂
5700 XT almak istiyorum aslında biraz sıkışarak alabilirim de ama emin değilim. 1660 Super düşünüyorum şu an 2200 liraya falan gigabyte var aklıma yattı dün akşam.
Bende onu diyorum, eğer 2K hakkını verecek ekran kartı alacaksanız, alabilirsiniz. Bu arada gülünecek bir şey de, kimseyi kovalayacak hakkım da yok. Ben EVGA 2080 super hybrid kullanıyorum, ne ortada bir şey yokken gülüyorum, nede kimseyi kovalıyorum.

27" 1080P'de çok kötü deniyor abartıldığı kadar kötü mü?
Yani aynı alan içerisinde daha az piksele sahip olduğu için 1440P çözünürlüğe göre 27" monitörde 1080P çözünürlükte pikseller belli olabilir. Ama monitörle mesafeniz uygun olursa sorun olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı