MSI Optix AG32C vs Viewsonic VX3258-2KC-MHD

yigitavsar

Kilopat
Arkadaşlar geçen açtığım konudan sonra bütün seçenekleri 2'ye indirdim fakat son olarak bilmediğim bir konuyla tekrar karşılaştım. Satın alacağım ürün maliyetli olduğu için ince eleyip sık dokumak istiyorum.
Sistem bilgisi;
  • GTX 1070 Gaming X
  • i7 8700
  • (8+8)16 GB 2800 MHz RAM
Bir tarafta; MSI Optix AG32C - 165 Hz - 1 Ms - FHD - Curved - Freesync - 31,5 inç
Diğer tarafta; Viewsonic VX3258-2KC-MHD - 144 Hz - 5 Ms - 2K WQHD- Curved - 32 inç

MSI olan ürün 2.410 TL, Viewsonic ise 2.870 TL.

Fiyatı 2. plana attığımız hem geleceğe dönüklük açısından(İleride RTX ekran kartı alma durumum var). hem de görüntü kalite ve performansı açısından (Hz ve Çözünürlük değerleri) sizce hangisini almak mantıklı?

Şu an LG marka 82 ekran televizyona bağlı bilgisayarım. Sanki çözünürlükten ötürü biraz görüntüde kalitesizlik seziyorum. O yüzden değerlendirmeyi yaparken bütün kriterleri göz önünde bulundurmanızı rica ederim. Şimdiden bütün herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı