MSI Optix G241 Display Port kablo önerisi

• Konuyu başlatan Quboy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.090
Black Friday'a kadar bayağı artar fiyat ucuz alacağım derken daha pahali alirsiniz😁
Bakalım artık. Ama sistemi toplamadan alıp da 1 ay bekletmenin de benim için anlamı yok hocam. Belki toplayacağım sistem için 2k daha iyi olabilir ne olacağı belli olmaz. Şansıma ne olursa artık. Bu arada monitör gelince konuyu unutmayın sizden de bir yorum bekliyorum 😁.

Hangi saticidan aldiniz bende Vatan'dan aldim ve CS:GO gibi oyunlarda gecikme var mı?
Eylül 2018'de Hepsiburada üzerinden 1.200TL'ye almıştım. Benim model tasarım ve özellik olarak biraz farklı. Teknik bir test yapmadım ama montiörün ayarlarında "Response Time" diye bir seçenek var onu "Extreme" moda alıp FPS oyunları oynuyorum. Gecikme nedir onu bile unuttum diyebilirim :D

Bakalım artık. Ama sistemi toplamadan alıp da 1 ay bekletmenin de benim için anlamı yok hocam. Belki toplayacağım sistem için 2K daha iyi olabilir ne olacağı belli olmaz. Şansıma ne olursa artık. Bu arada monitör gelince konuyu unutmayın sizden de bir yorum bekliyorum 😁.

Monitör hakkinda yorum yapablar var donanimhaberde falan oraya bakin derim.

Eylül 2018'de Hepsiburada üzerinden 1.200TL'ye almıştım. Benim model tasarım ve özellik olarak biraz farklı. Teknik bir test yapmadım ama montiörün ayarlarında "response time" diye bir seçenek var onu "Extreme" moda alıp FPS oyunları oynuyorum. Gecikme nedir onu bile unuttum diyebilirim :D.

Eyvallah hocam 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı