MSI Optix G241 Display Port kablo önerisi

• Konuyu başlatan Quboy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.090
Pardon hocam sanırım ben monitörün adını karıştırdım. Ben de monitör arayışı içindeyim monitörünüz gelince ufak bir inceleme yapabilir misiniz ya da bir yorum? Umarım sorunsuz kullanırsınız.
@Quboy hocam kargoya verildi mi?

Vallahi hocam 1 haftadir arastiyorum MSI'nin yeni cikan G241 hakkinda hiç olumsuz yorum gormedim bende aldim alan herkeste memnun bence sizdr alin fiyatlar artiyor Vatan'da 1800 oradan alsaniz daha iyi olur fiyat artmadan garanti kapsami guvenilir olur.

@Alpha345 İtopya'dan aldım ve henüz kargoya verilmedi. İçinden de DP kablo çıkmadığını söyledi herkes. Ben de Paugge marka DP kablo satın aldım.
Hocam 1500 e aldıysanız çok iyi fiyata almışsınız şuan 2k olmuş.
Vallahi hocam 1 haftadir arastiyorum MSI'nin yeni cikan G241 hakkinda hiç olumsuz yorum gormedim bende aldim alan herkeste memnun bence sizdr alin fiyatlar artiyor Vatan'da 1800 oradan alsaniz daha iyi olur fiyat artmadan garanti kapsami guvenilir olur.
Ben 1 ay sonra alacağım. Belki black friday i beklerim. 1 aya rtx 30 sistem toplamayı planladığımdan erkenden monitör araştırmaya başladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı