@Okan17 ben de genelde ölü piksel şikayeti görüyorum çeşitli platformlardan. Sizin monitör verildi mi kargoya?
Yarin verilecek. Ben MSI G241 hakkinda hiç. Olu piksel. Gormedim. Cok arastirdim.
@Okan17 ben de genelde ölü piksel şikayeti görüyorum çeşitli platformlardan. Sizin monitör verildi mi kargoya?
@Okan17 inşallah sıkıntısız gelir ben de bekliyorum sabırsızlıkla
MSI Optix Mag24C modeli var bende. Kutu içerisinden çıkan HDMI ile 120Hz, Display Port ile 144Hz alabildim. Evet kutu içerisinden Display Port kablosu da çıktı.
Pardon hocam sanırım ben monitörün adını karıştırdım. Ben de monitör arayışı içindeyim monitörünüz gelince ufak bir inceleme yapabilir misiniz yada bir yorum? Umarım sorunsuz kullanırsınız.Nerede var kötü yorum hiç duymadim?
Pardon hocam sanırım ben monitörün adını karıştırdım. Ben de monitör arayışı içindeyim monitörünüz gelince ufak bir inceleme yapabilir misiniz ya da bir yorum? Umarım sorunsuz kullanırsınız.
@Quboy hocam kargoya verildi mi?
Hocam 1500 e aldıysanız çok iyi fiyata almışsınız şuan 2k olmuş.@Alpha345 İtopya'dan aldım ve henüz kargoya verilmedi. İçinden de DP kablo çıkmadığını söyledi herkes. Ben de Paugge marka DP kablo satın aldım.
Ben 1 ay sonra alacağım. Belki black friday i beklerim. 1 aya rtx 30 sistem toplamayı planladığımdan erkenden monitör araştırmaya başladım.Vallahi hocam 1 haftadir arastiyorum MSI'nin yeni cikan G241 hakkinda hiç olumsuz yorum gormedim bende aldim alan herkeste memnun bence sizdr alin fiyatlar artiyor Vatan'da 1800 oradan alsaniz daha iyi olur fiyat artmadan garanti kapsami guvenilir olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.