MSI Optix G242 alınır mı?

Bütçe
1700

emreonbasi16

Hectopat
Bu monitör alınır mı sizce? Tek eksiği HDR özelliği olmaması gibi gözüküyor. Bir sorun teşkil eder mi? Yorumlarda renklerin gayet canlı olduğunu söylüyorlar. Kullanan varsa görüşlerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1616761082476.png
    1616761082476.png
    321,4 KB · Görüntüleme: 470
Ölü pixel, ghosting ve ışık sızması sorunları var. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.

HDR zorunlu değilse bunu öneririm.

Zorunluysa da bunu.

Ölü pixel, ghosting ve ışık sızması sorunları var. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.

HDR zorunlu değilse bunu öneririm.

Zorunluysa da bunu.
Bahsettiğiniz problemler aslında aşağı yukarı her monitörde olan şeyler ama bir ara forumda alt seviye MSI Optix serisinde kronik problem varmış gibi çok başlık görmüştüm bu ölü pikselle ilgili.
Bence de AOC ekran daha mantıklı duruyor.

Düzgün bir HDR deneyimi bu bütçeyle imkansız, bakmayın siz HDR var yazdıklarına.

Bahsettiğiniz problemler aslında aşağı yukarı her monitörde olan şeyler ama bir ara forumda alt seviye MSI Optix serisinde kronik problem varmış gibi çok başlık görmüştüm bu ölü pikselle ilgili.
Bence de AOC ekran daha mantıklı duruyor.

Düzgün bir HDR deneyimi bu bütçeyle imkansız, bakmayın siz HDR var yazdıklarına.
Her monitörde var fakat MSI monitörlerin hepsinde var, ve çıkma ihtimali daha yüksek.

Bir de hocam LG monitör 300 nits ve HDR var.

Bu sorunlar her monitörde var beyler şans işi biraz teknoloji, sıkıntılı çıkarsa geri vermeye çalışmalısınız yapacak birşey yok.

Bu sorunlar her monitörde var beyler şans işi biraz teknoloji, sıkıntılı çıkarsa geri vermeye çalışmalısınız yapacak birşey yok.
Evet ama bu monitör arşa çıkmış seviyede. Alıp da sorun yaşamayan neredeyse yok. Bu forumda da sorun yaşayan bir çok kişi var, isterseniz biraz araştırın. Hem daha iyi, hem de sorunsuz bir monitör varken bu monitörü almak saçmalıktan ibaret.

Her monitörde var fakat MSI monitörlerin hepsinde var, ve çıkma ihtimali daha yüksek.

Bir de hocam LG monitör 300 nits ve HDR var.
Tamam HDR varda bir işe yaramıyor onu demek istedim :D

HDR açıkken gerekli parlaklığı sağlayamadığından, geniş bir renk gamı görüntüleyemiyor.
Düzgün bir HDR performansı istiyorsan en az HDR 600 lazım hatta o bile çoğu monitörde yetersiz kalıyor, HDR 1000 monitörler zaten ekran kartı fiyatlarında =(

Evet ama bu monitör arşa çıkmış seviyede. Alıp da sorun yaşamayan neredeyse yok. Bu forumda da sorun yaşayan bir çok kişi var, isterseniz biraz araştırın. Hem daha iyi, hem de sorunsuz bir monitör varken bu monitörü almak saçmalıktan ibaret.
Ben zaten MSI ürün önermiyorum orası ayrı, çünkü teknik servisleri berbat cidden. Ama bunun bir üst modelini bir arkadaşım kullanıyordu diye hatırlıyorum herhangi bir sıkıntı çıkardığını daha duymadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı