DeSouzaAlex
Kilopat
Daha fazla
DP kablosu bende de çıkmadı. HDMI ile 144Hz alıyorum ancak G-Sync çalışmıyor bu şekilde.
Bende de çıkmadı. Acaba o olsa daha kaliteli mi olur görüntü?
Bana sadece renkler donuk geldı daha canlı olabilirdi Samsung CFG73 FHD 24 şu monitörde içim kaldı vatanda da 1350 li ye dustuydu fiyatı. Bide bende Dp kablosu cıkmadı sızde cıktı mı?Güle güle kullanın hayırlı olsun.Alacak arkadaslara öneri bu monitörde IŞIK SIZMASIDA var, Ghostingte var(teste uzaylının arkasında gölgelenme oluyor), renklerde canlı değil(renkler donuk, ayarlarınla da oynayınca bu seferde netlik bozuluyor)Allah'a şükür bi ölü piksel çıkmadı.999 tl hb den aldık kullanacaz artık![]()
Uzaylının arkasında yırtılma mı gölgelenme mi?
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım bütçem tam yetiyor. Hangisini seçmeliyim? MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Curved Lcd Ekran Monitör Fiyatı - Trendyol
ViewSonic VX2458-C-mhd 24www.trendyol.com
Hocam senden yorum gelmedi tekrar. İnceleyebildin mi detaylı?
@CugarA4 beyaz ekran testi mi bu?HDR mod ile mi çektin?
Bende durum bu:Eki Görüntüle 467502
Çıplak gözle pek görünmüyor ama kamerada çıktı üst ve altta bir şeyler. Bu kadarına okeyim ben.![]()
Sende daha az varmış hocam iphone ile mi çektin? Bunlar ışık sızması mı oluyor bulutlanma mı?
Bana sadece renkler donuk geldı daha canlı olabilirdi Samsung CFG73 FHD 24 şu monitörde içim kaldı vatanda da 1350 li ye dustuydu fiyatı. Bide bende Dp kablosu cıkmadı sızde cıktı mı?Güle güle kullanın hayırlı olsun.Alacak arkadaslara öneri bu monitörde IŞIK SIZMASIDA var, Ghostingte var(teste uzaylının arkasında gölgelenme oluyor), renklerde canlı değil(renkler donuk, ayarlarınla da oynayınca bu seferde netlik bozuluyor)Allah'a şükür bi ölü piksel çıkmadı.999 tl hb den aldık kullanacaz artık![]()
Fastest modunda denediniz mi fark var mı performansta?
Son düzenleme: