MSI Optix G24C4 v AOC 24G2U

merkez100

Centipat
Merhabalar,

Uzun zamandır güzel bir monitör arıyorum fakat fiyatların yüksek olması dolayısıyla alamıyordum. En sonunda gözümü kararttım ve 1500LIRA civarı bir bütçeyi yakaladım. Monitörde aradığım özellikler ise, 24inç, kalite, 144Hz, 1 ms, F/P ve renklerin de iyi olmasıdır.(VA veya IPS) Ayrıca, kasam ve ekran kartımın markası da MSI'dir.

Trendyol'da MSI G24C4 modelini indirimde 1500TL'ye buldum. Normalde 1800-1900 dolaylarında geziyor fiyatı.
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms FreeSync Full HD Curved Gaming Monitör | Trendyol

1600 civarlarında da AOC 24G2U modeli bulunmaktadır. Sizce bunlar arasında 150-200LIRAYA değecek bir kalite farkı var mıdır? Veya bu minvalde bu ürünlerden daha kaliteli ürünler de önerebilirsiniz.

Monitör özelliklerinden anlayan veya bu cihazları kullanan kişiler yorum yaparsa çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
24G2U kullanıcısıyım. Monitörümden çok memnunum. Gaming gecesinde 1400 TL'ye aldım. Şu an 1600 lira civarında geziniyor. Ama MSI'ın monitörünü o fiyata bulduysan kaçırmamanı tavsiye ederim. Çünkü normal fiyatı aoc'ninkinden yüksek. Ve Msı kalitesini de konuşmaya gerek yok.

Sağ olun hocam. Genel olarak bir kaç şey daha eklemek istiyorum. MSI'ın bahsetttiğim modeli ara gibi bir şey. Yukarı aşağı kalkması, usb girişi, RGB'si ve çeşitli bir kaç özelliği yok. Birde artı olarak mı bakılır bilmiyorum 1500R Curved özelliğine sahip.

Forumda 1-2 yerde de 'MSI iyi marka olmasına iyi marka da monitör işinde iyi değiller, sıkıntısı çok' tarzında yazılar okumuştum sizler ne dersiniz?
1600 TL'ye de itopya'da MSİ optix mag241c modelini indirimde buldum. İncelemesi daha çok olan bir ürün. Ayrıca diğer msı modeline göre bir artısı da içinden DP kablosunun çıkıyor olmasıdır. Zaten 50tl de ona verecektik.

Bu 3 ürün arasından şimdi ne dersiniz?

Son düzenleme:
Monitörden oyunu kendi oynamasını bekleyenler öyle derler genelde. Beklentiyi Allahu Ekber dağlarına çıkarmamak lazım. Sana vaad ettiği özellikleri veriyorsa bir monitör gerisi çok önemli değil. Usb ve rgb de olmayıversin. Curved ve pivot özelliklerinin senin isteyip istemediğin önemli. Benimkinde usb var ama şimdiye kadar kullanmadım bile. İki ürün arasındaki farklara çok hakim değilim. Aklına hangisi yatıyorsa onu al.

Sağ olun hocam. Genel olarak bir kaç şey daha eklemek istiyorum. MSI'ın bahsetttiğim modeli ara gibi bir şey. Yukarı aşağı kalkması, usb girişi, RGB'si ve çeşitli bir kaç özelliği yok. Birde artı olarak mı bakılır bilmiyorum 1500R Curved özelliğine sahip.

Forumda 1-2 yerde de 'MSI iyi marka olmasına iyi marka da monitör işinde iyi değiller, sıkıntısı çok' tarzında yazılar okumuştum sizler ne dersiniz?
1600 TL'ye de itopya'da MSİ optix mag241c modelini indirimde buldum. İncelemesi daha çok olan bir ürün. Ayrıca diğer msı modeline göre bir artısı da içinden DP kablosunun çıkıyor olmasıdır. Zaten 50tl de ona verecektik.

Bu 3 ürün arasından şimdi ne dersiniz?

Aynı ürün, daha güvenli bir satıcı ile aynı fiyatta satılıyor.

Ben de monitör aramaktayım ucuza, bu süre içerisinde forumda sık sık monitör konularına bakıyorum. Aynı şekilde "msi monitör konusunda kötü" yorumlarına denk geldim fakat kullanıcısı olmadığım için bilemeyeceğim bir durum.

Aynı ürün, daha güvenli bir satıcı ile aynı fiyatta satılıyor.

Ben de monitör aramaktayım ucuza, bu süre içerisinde forumda sık sık monitör konularına bakıyorum. Aynı şekilde "msi monitör konusunda kötü" yorumlarına denk geldim fakat kullanıcısı olmadığım için bilemeyeceğim bir durum.

Teşekkür ederim. Bende hala ne yapacağımı bilemiyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı